В Светкавица залагат на честния футбол

13:16
В Светкавица залагат на честния футбол
От новото ръководството на втородивизионния Светкавица Търговище категорично се разграничиха от действията на старата управа на клуба. Заместник-изпълнителният директор и членът на Съвета на директорите на клуба Димитър Василев заяви за БТА, че настоящата управата работи усилено за "изчистването на името на ПФК Светкавица и утвърждаването му като един от отборите, играещи честен футбол".

Изявлението на Василев идва, след като вчера стана ясно, че прокуратурата разследва клуба във връзка с подозрение за манипуларане на резултата от мача от първенството срещу Черноморец Бургас на 29 март тази година (6:0).

"Сегашното ръководство на ПФК Светкавица е начело на клуба от началото на август 2012 година. Изпълнителен директор и председател на Съвета на директорите е Георги Танев Георгиев. Инж. Петко Матеев (б.а. бивш президент) остана само като почетен член на Съвета на директорите, който обаче няма никакви изпълнителни функции в клуба. Новото ръководство решително се разграничава от каквито и да било действия, предприемани в минал период от бившата управа на ПФК Светкавица Търговище. Откакто новото ръководство е поело управлението на отбора, всичко, което се случва, е кристално ясно и чисто. Ние знаем за "имиджа", който ни е създаден във футболните среди и затова усилено работим за изтичстването на името на ПФК Светкавица и утвърждаването му като един от отборите, играещи честен футбол. Във всеки един мач излизаме за победа и мислим единствено и само как играта на отбора от мач на мач да върви нагоре и да се подобрява. Нашият девиз вече е "Нека играем футбол". Знаем, че ще ни бъде доста трудно, но сме решени да работим чисто, ясно и с абсолютно футболни средства. Призоваваме всички колеги единствено и само да се срещаме усмихнати и весели на футболния терен", заяви ца БТА Димитър Василев от името на новото ръководство на ПФК Светкавица.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация