ЦСКА Москва договори трансфера на Матиас Суарес

12:55
ЦСКА Москва договори трансфера на Матиас Суарес
Щабът на ЦСКА Москва е постигнал споразумение за привличането на аржентинския футболист от Андерлехт Матиас Суарес. 24-годишният нападател можеше да пристигне в
руската столица още това лято, но договорът не беше завършен по медицински причини.

От месец май 2012-а година Суарес не играе и не тренира заради травма. Преди шест седмици той реши да се подложи на операция и рехабилитационен режим в родината си. По прогнозата на лекарите, Суарес може да се върне на терена най-рано през януари.

Както съобщава белгийският вестник "Стандард", ЦСКА Москва е възобновил интереса си и преговорите започнали отначало. Страните се договорили преминаването на Суарес да стане през януари 2013-а година, а окончателното подписване на контракта ще стане след нови медицински тестове. Не е изключено нападателят на Андерлехт да продължи възстановяването си в Москва.

Според данни на изданието, ЦСКА ще плати за този играч 12 милиона евро, което е с 3 милиона по-малко в сравнение с предложената сума през лятото. 8 милиона от тези пари отиват в Андерлехт, а още 4 милиона при мениджърите, които уреждат договора както и при предишни клубове на Матиас Суарес като сума за солидарност.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация