Свидетел на инцидента: Стоичков не е удрял журналиста

10:59
Свидетел на инцидента: Стоичков не е удрял журналиста
Журналистът Светлозар Момчилов не е бил ударен от треньора Христо Стоичков. Това каза кореспондентът на "БТВ" в САЩ Ясен Дараков, който е бил свидетел на скандала между Камата и репортера в Чикаго.

Цялата сцена се разиграла, след като треньорът на Литекс отказал да даде интервю на Момчилов. Малко преди това Стоичков е разговарял с испански телевизионен канал. През това време Светлозар Момчилов е разпъвал малка камера, но треньорът ясно показал, че няма желание да разговаря с него.

Стоичков даде интервю за испански канал, но е дал ясен знак, че повече не желае да говори. Независимо от това Момчилов продължил да упорства. Стоичков отишъл на масата си, но журналистът го последвал. Камата видимо раздразнен, му казал, че не го познава и не желае да разговаря, каза Дараков. Момчилов обаче казал, че това е изключително грубо.

Друг журналист се опитал да отстрани Момчилов от масата на Стоичков, но не успял. Накрая Камата скочил, хванал го за ревера и го извел от залата. Там Момчилов бил посрещнат от охраната, която го помолила незабавно да напусне събитието. През цялото време обаче треньорът на Литекс не е удрял Момчилов, категоричен е Дараков.

Кореспондентът на"БТВ" сравни Стоичков със звезди като Анджелина Джоли, Джордж Клуни и Дейвид Бекъм и посочи, че българските журналисти не се отнасяли към него като звезда от световен ранг.

Стоичков в продължение на 4 дни беше само по български заведения и не е отказал да се снима с нито един, каза Дараков. Той самият е успял да вземе интервю от Стоичков след този инцидент.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kalchy
10.10.2012 17:38

Ицата си е простак ама не би ударил журналист