Флавио Бриаторе се скара с фен на Куинс Парк

21:28
Флавио Бриаторе се скара с фен на Куинс Парк
Един от собствениците на английския Куинс Парк Р. Флавио Бриаторе се скара с гневен фен на лондончани след мача с Шефилд Уензди на "Лофтус роуд", спечелен от отбора на Бриаторе с 3:2, пише британското издание "Пийпъл".

Италианският бизнесмен, който е известен най-вече поради факта, че притежава отбора на Рено във Формула 1, наблюдавал срещата на Рейнджърс от ложите на стадиона, но бил провокиран от групичка привърженици на клуба, които го обиждали през целия мач.

След края на срещата няколко фена дори наобиколили колата на Бриаторе и продължили да го ругаят. Това вбесило 59-годишния Флавио, който слязъл от колата и започнал да се разправя с гневните фенове пред погледа на 29-годишната си съпруга Елизабета Грегориачи (на долната снимка), която била в превозното средство.

Недоволството на привържениците на К.П.Р се породило от слабото представяне на отбора им в Чемпиъншип. Бриаторе и неговите бизнес партньори обещаха да вложат огромна сума пари в лондоския клуб и да му помогнат да влезе във Висшата лига.

Вместо това, клубът смени няколко треньори през тази кампания и наскоро се раздели със своята най-голяма звезда, нападателя Декстър Блексток, който бе даден на Нотингам Форест.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация