Ако Нюкасъл изпадне, футболът в Англия ще пострада

21:47
Ако Нюкасъл изпадне, футболът в Англия ще пострада
Бившият френски футболист на Нюкасъл Давид Жинола заяви, че изпадане на "свраките" от Висшата лига ще е катастрофа за града.

"Изпадането от Премиършип ще е катастрофа за града Нюкасъл, а може би това се отнася и за първенството като цяло. Футболът в Англия ще пострада много, защото Нюкасъл е неразделна част от Премиършип, неразделна част от футбола", каза легендата.

Нюкасъл е на предпоследно място, като само три точки делят тимът на Алън Шиърър от безопасната зона над чертата на изпадащите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Lucas_Podolski
23.04.2009 09:53

Вижда се, че отборът преди няколко години терябваше да бъде прекръстен на Шиърър, който беше целия отбор, логично сега се молят той да ги спаси, но едно е Шиърър на терена и на пейката, да дава оказания. Дано се спасят и догодина някой милиардер ги вземе, за да не се изгуби още една Английска легенда, подобно на Нотигам, Лийдс, Уимбълдън, Шефилд (и двата) и т.н

MB_KrisS
23.04.2009 03:30

До преди години играеха в ШЛ и се бореха за медалите, а сега... Да кажеш, че имало финансова криза, като в Лийдс например, но не е така. Имат и звезди като Оуен. Не знам защо се получи така.

dibrik
22.04.2009 23:37

Пожелавам им касмет защото са ми много симпатичен отбор и силно се надявам да не изпаднат !!!