Ходжсън повика Бертран и Шелви в състава на Англия

20:48
Ходжсън повика Бертран и Шелви в състава на Англия
Райън Бертран и Джонжо Шелви бяха повикани в националния отбор на Англия от селекционера Рой Ходжсън за световните квалификации със Сан Марино и Полша.

Левият защитник Киърън Гибс отпада от състава заради контузия на бедрото.

23-годишният футболист на Челси Бертран направи своя дебют за Англия в контролата срещу Италия през август.

Играчът на Ливърпул Шелви попадна в състава като вероятен заместник на Франк Лампард, който е измъчван от контузия.

Англия посреща Сан Марино на "Уембли" в петък, а четири дни по-късно гостува на Полша.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Anders0n
08.10.2012 21:44

Честито на англичаните...тоя калъф като налага само смешните дървеняци от Пуул до никаде няма да стигне хаХАХАХха *smile*

killerstash__
09.10.2012 14:38

Андесрон мълчи ! *lol* *lol* *lol*

killerstash__
09.10.2012 14:35

Шелви дърво? *lol* Виц на деня !

Livepool_fan
08.10.2012 22:10

Ооо, ние видяхме геният Клевърли, благодарение на който Англия в момента не е в много изгодна позиция. Да не говорим, че подобието на футболист Дани Уелбек също е в състава, а и плувеца Йънг. Бива ли такава наглост? Да отричаш качествата на Шелви? Момчето е по-темпераментно и е малко остър в единоборствата, но същото може и да се каже за Скоулс, който вие боготворите. Дори великият Джерард е правил груби влизания, които все пак не могат да се сравняват с тези на Скоулс и убиеца Рой Кийн, застрашавили живота на съперника си нееднократно. И аз се учудвах, когато Ходжсън викаше в състава Хендерсън, Даунинг и Керъл (макар и като резерви), но то като няма по-качествени футболисти. Един Джерард, Лампард, Адам Джонсън, Бейнс, Ричардс, Глен Джонсън, Харт и всичко друго е втора ръка футболисти. Към тази група забравих да добавя Рууни, Бари и може би Милнър. Я, виж германци, испанци, аржентинци, бразилци, холандци, французи и т.н., какви футболисти имат? Пък като няма качествени англичани, ще се залага и на такива като Керъл, Йънг, Даунинг, Клевърли и т.н. То добре, че е школата на Ливърпул и Челси, че иначе Англия няма да има играчи като Стърлинг, Уиздъм, Бъртранд, Макекран и т.н. Също така и от Арсенал - Чембърлейн, Уилшър и Гибс.

ceco26
08.10.2012 21:59

ко речи? пиши му в туитър да повика Уеб, Холси и Дауд, тогава *party**sick**tongue*