Дейвид Мойс: Ще победим Челси с дух и характер

17:34
Дейвид Мойс: Ще победим Челси с дух и характер
Мениджърът на английския Евертън Дейвид Мойс направи чудеса с "карамелите", въпреки че не разполага с бюджетите на клубовете от Топ 4. Според талантливия мениджър, ограничените финансови възможности се компенсират от неговия тим с  "дух и характер", които ще помогнат на тима да победи Челси.

Отборът на Мойс вече надделя над Астън Вила, Ливърпул и Манчестър Юнайтед през този сезон. "Карамелите" играят с Челси във финала за ФА Къп през следващия месец, а тази вечер двата тима се изправят отново в среща от Висшата лига, която ще се играе на "Стамфорд Бридж".

"За да победиш големите тимове, ти трябва да имаш талантливи и специални играчи, а аз разполагам с такива. Ние може и да не сме побеждавали Челси, но вече сме много близо. Чукаме на вратата! Челси имат индивидуалности, които могат да правят много неща. Аз обаче смятам, че Евертън има много голям боен дух и характер. Ние наистина нямаме много финансови средства като другите. Дали това е освежаващо? Да, така е. Моята работа обаче е да вдигам духа на играчите и да им давам усещането, че могат да побеждават най-добрите. Нашият успех няма да бъде заради чековата книжка на някой. Успехът ни ще бъде извоюван с тежък труд и аз се гордея с това."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация