Оливейренсе - Фейрензе, спечелен

11:38
Оливейренсе - Фейрензе, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Статистика:
м. Октомври: 2 познати от общо 6 мача

► Залог на деня за 07.10.2012 г.

Оливейренсе - Фейрензе, 17:00 часа

Домакините започват да се превръщат от скрит в доста явен фаворит за едно от първите две места в крайното класиране, които осигуряват промоция. Тимът на Оливейренсе за пореден път е обект на сполучливо прогнозиране в рубриката и вероятно доста от редовните й читатели не са изненадани от неговото устойчивото представяне до този момент. Още в началните кръгове на тази дивизия прогнозирах, че тимът ще се отличи с чудесни домакински игри и вероятно ще е сред претендентите за промоция в елита като до този момента тези очаквания се оправдават напълно. Тимът се намира в отлична форма след като в последните си 4 срещи няма поражение и записа три поредни победи, а от началото на кампанията е напуснал терена като победен само в един случай. Оливейренсе спечели и 4-те си домакинства от началото на сезона като дори не допусна гол в тях, а реализира 6. Причината за това се корени в интернационалната му селекция на и в утвърдените ясни цели. Гостите изпаднаха от елита в края на изминалия сезон и сега изживяват тази несполука доста тежко. Те имат едва една победа от началото на сезона, а в 4-те си излизания до тук записаха 4 поражения и допуснаха средно по 2 гола във всеки мач. Причината за липса на адекватна мотивация в гостуващия лагер се крие във факта, че в селекцията на гостите без всякакво желание се подвизават над 10 бразилски играчи. След изпадането от елита всички те в купом заявиха желание да напуснат отбора и да продължат кариерите си отново в елитни тимова, но към нито един от сега останалите в отбора не бе проявен интерес от тимове в по-горния ешалон. Така без всякакво желание те се изявят сега в настоящия си клуб, което доста явно рефлектира на представянето на тима, а и поставя ръководството и треньора в доста деликатна ситуация. Фейрензе няма да губи визитите си постоянно, но срещу тим насочил се към елита ще му бъде много трудно да вземе първи точки навън. Оливейренсе завърши изминалата кампания с най-силното домакинско нападение с 29 отбелязани гола и предвид, че преди днешната среща гостите бяха безпомощни срещу доста по-слаби слаби опоненти от настоящия на които им се наложи да гостуват,сега е повече от очаквано те да си тръгнат от тук с празни ръце.

► Прогноза: 1, коефициент - 2.20

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sami
07.10.2012 21:26

Честито, Жоро- използвам този случай да те поздравя за смелата прогноза за мача Левски- Литекс, като се има предвид, че не си оставил грам от клубните пристрастия да ти се отразят *smile*

ivan75
07.10.2012 20:06

Браво,Сотиров!Аз мислех,че познаваш само мачове с по 1.3 коефициент.