Дяков: Обстановката в отбора е много приятна

18:36
Дяков: Обстановката в отбора е много приятна
Халфът на българския национален отбор Светослав Дяков заяви, че неговите съотборници вече гледат напред към предстоящите две световни квалификации и ще се стремят да спечелят максимален брой от точки. Футболистът на Лудогорец няма да играе срещу Дания следващата седмица заради червения картон при победата с 1:0 над Армения миналия месец.

"Очаквам нашият отбор да се раздаде, да направи една добра игра и да спечели максимум точки. Не съм мислил за червения картон срещу Армения. Не искам да се връщам към този картон. Гледам напред и се надявам да спечелим нужните точки в следващите два много важни мача. Важните мачове тепърва предстоят. Във всеки един двубой трябва да показваме най-доброто, на което сме способни. Обстановката е много приятна за работа. Селекционерът прави работата доста приятна и всичките неща се получават. Усещаме, че има по-високи очаквания към нас, но вярвам, че може да успее", заяви Дяков.

Неговият съотборник в националния тим Георги Миланов е категоричен, че следващият съперник Дания има много стойностен състав.

"Ще се стремим да се концентрираме за мача с Дания. Те са много стойностен отбор с класни футболисти, които играят много добре в атака. Ние винаги може да играем по-добре. Ако може да победим в двата мача, защо да не го направим. Винаги ще се стремя да показвам най-доброто от себе си. Ние знаем много добре какво ни предстои и смятам, че сме готови затова предизвикателство", коментира футболистът на Литекс - Миланов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация