Фолкърк - Дънфърмлин, загубен

15:23
Фолкърк - Дънфърмлин, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Октомври: 2 познати от общо 5 мача - 40.0%

► Залог на деня за 06.10.2012 г.



Един от двата най-силни тима в първа шотландска дивизия излиза в гостуване на съперник, който значително му отстъпка като качество и амбиции. Дънфърмлин изпадна от елита на шотландския футбол след края на изминалата кампания и сега със завидно постоянство и решителност се бори за ново завръщане след най-добрите. Изглежда, че само Патрик може да бъде конкурент на Дънфърмлин в тази дивизия. Дънфърмлин загуби във втория кръг домакинството си на лидера в момента в таблицата Патрик Тисъл, но тимът спечели всичките останали срещи по категоричен начин, като често дори отбелязваше по 3 или 4 гола във двубоите си до тук. Фолкърк са с една победа от началото на сезона, а до момента все още нямат спечелен дубой пред свойте фенове. Гостите се намират в серия от 5 поредни победи, като в последни си 3 срещи не са допуснали гол, а са отбелязали средно по 3 във всеки един. С представянето си до тук Дънфърмлин наподобява на истински елитен тим, докато домакините на първодивизионен такъв. Гостите спечелиха последните си 2 визити на този стадион, записаха и 3 победи в последните си 4 срещи с този опонент и сега са с всички шансове за нова победа. Предвид липсата на актуална информация за моментното разпределени на силите на тимове в това по-ниско ниво на шотландски футбол, победата за гостите тук е доста добре оценена на пазара и съдържа голяма стойност.

► Прогноза: 2, коефициент - 2.15

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация