Сент Етиен се развихри срещу Нанси (видео)

11:48
Сент Етиен се развихри срещу Нанси (видео)
Сент Етиен съсипа Нанси с 4:0 в първа среща от 8-ия кръг на Лига 1 и събра 11 точки, които го изкачиха на 11-о място. Тимът на Нанси пък регистрира шеста поредна загуба в първенството, която го оставя на предпоследното 19-о място само с 4 точки. Олимпик Марсилия е на върха с 18 точки, следван от Пари Сен Жермен с 15, като двата отбора се срещат в неделя в супер-дерби.

Всичките четири попадения за зелените паднаха в първите 25 минути, а бразилецът Брандао вкара два. В първия си мач след като премина от Марсилия, Брандао откри резултата за Сент Етиен в 9-ата минута, засичайки подаване на Джонатан Брисон. В 19-ата минута Ромен Амума удвои, след подаване на Рено Коаде и дрибъл през двама бранители.

Две минути след това Брандао покачи на 3:0 след подаване на Пиер-Емерик Аубамеянг. В 25-ата минута и Аубамеянг се разписа, копвайки топката над падналия вратар Стефан Руфие, като преди това Коаде отне топката в центъра и му я подаде.

Гостите опитаха някакви атаки през второто полувреме, но само в началото. След 66-ата минута те останаха с десет човека на терена заради червения картон на нападателя Симон Зенке, който влезе грубиянски в краката на Аубамеянг.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация