Батков: Горд съм с победата, срещу Левски се води мръсна война

22:12
Батков: Горд съм с победата, срещу Левски се води мръсна война
Собственикът на Левски Тодор Батков заяви, че е горд от победата над Литекс с 2:1. Босът бе доста емоционален след края на срещата и обяви, че срещу неговия отбор се води мръсна война.

"Срещу Левски се води мръсна война от продажниците в БФС и продажници чернодрешковци. Това го видяхте във втори мач. Прави се в ползата на анонимен отбор, който е дошъл от нищото и ще отиде в нищото. Ние ще сме шампион тази година. Народът е с нас и народът ни обича", отсече Батков.

"Горд съм с победата, заслужена е, показахме характер. Независимо от всики знайни и незнайни деятели на корупцията. Ние сме Левски. Ние играем с душа и сърце, за да доставяме удоволствие на хората", допълва собственикът на сините.

Батков също така разкри и детайли около прякото излъчване на срещата:

"Днес наредих, Левски да предава мача по интернет. След като президентът на БФС отказа да ми даде разрешение, аз му казах – Боби аз нареждам да се дава мача. Ако искаш глобявай Левски. Аз ще кажа на народа, че вие криете безобразията срещу Левски. Ще продължим да даваме домакинските мачове на живо", казва още Тодор Батков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

alx
06.10.2012 01:02

Ганьо пак изтрещя! Тоше,те и БАТЕ бяха смешно отборче на тракторен завод ама...........Минаха 5 кръга и вече били шампиони.Тежките мачове тепърва предстоят и не виждам нищо добро за лески,ако се свири 50/50.

tuty
06.10.2012 03:04

То и за Лудогорец не виждам нищо хубаво ако им спрат допинга, ще са средно отборче!!! Със лабораторията на домусчиев и бфс постигат нещо

levski1911
05.10.2012 23:31

Браво Левскари готови сме и даваме пари например с смс за Левски.Една забележка, ако може без коментар,ако обичате.ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ.

Chelsea_FanBlue
06.10.2012 00:25

"Ние ще сме шампион тази година. " Eй такива подобни изцепки като чуя/прочета казани от Батков и настръхвам! Много му знае устата и е крайно време да спре да говори. Но за последният цитат шапка му свалям. Само ЛЕВСКИ! *beer*