Левски – Литекс, спечелен

16:33
Левски – Литекс, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Октомври: 1 познати от общо 4 мача - 25.0%

► Залог на деня за 05.10.2012 г.



Предвид предстоящото домакинство на основния конкурент на сините, Лудогорец на Миньор, то за тях място за отстъпление просто няма. Литекс в сегашния си вид дори не би трябвало да респектира, въпреки наличието само на една загуба в неговите показатели. Тимът играе без ясно заявени цели и предвид лека си програма, състояща се от домакинства на малко по-стойностни съперници и гостувания на такива, които са застрашени от изпадане, оранжевите се оказаха в челото на таблицата без това да е желано на всяка цена. А и слабота представяне на ЦСКА от началото на сезона освободи още едно място в челото. Левски доста рядко има проблеми в домакинските си срещи, а срещу ловчанлии нещата не стоят по-различно. В последните си 5 домакинства на този съперник Левски има 4 победи и често взимаше мачовете по доста рутинен начин. Днес предвид важността на срещата и грешката в изминалия кръг играчите на сините ще бъдат крайно мотивирани от всички фактори за задължителна победа. Подкрепа от трибуните няма да липса, а възходящата линия на столичани не би трябвало да срещне пречки да продължи своето развитие. Литекс е стойностен тим, но за родните стандарти и на фона на останали доста слаби тимове в елита в момента. При Левски амбициите и целите са константни и това ще принуди отбора днес бъде крайно решителен. Синдромът проявяващ се в ловешкият лагер при визитите му в София едва ли е отшумял и днешната задача на отбора от гранда на люляците изглежда почти непосилна за него. При наличието на подобна среща в днешния тираж и при проявената завидна стабилност на ставката за домакинска победа е излишно да се търси нещо по-подходящо сега, дори и за по-крупните играчи.

► Прогноза: 1, коефициент - 1.58

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vikingit
05.10.2012 21:31

Чужда жена и чужда кола чупене нямат

devilstar88
05.10.2012 17:25

Дано любимият отбор победи. Не съм играл 1цата за Левски, но пък отивам да ги подкрепям на Герена.

tipster_1
05.10.2012 22:35

Супер най-накрая да прочета един смислен коментар тук

bozhkov83
05.10.2012 17:07

И според мен ми мирише на Х .........Сотиркааа
*beer*

ico_all
05.10.2012 16:50

мача е твърда двойка за литекс, играчите на Левски ще са под напрежение за задължителна победа и ще се гипсират.

holigan4e
05.10.2012 16:48

Дано мача да е нагласен за Х , че да взема некой лев