Муту: Най-смъртоносната група

13:56
Муту: Най-смъртоносната група
Румънската звезда Адриан Муту все още проклина късмета на страната си, която се падна във всяващата страх т.н. "Група на смъртта".

Румънците завършиха своята квалификационна кампания с големи надежди за успех на Евро 2008, но жребият, който ги изпрати срещу Франция, Холандия и световния шампион Италия бързо ги свали на земята.

"Групата ни през 2000 г. също бе трудна, но тогава поне не трябваше да играем срещу финалистите от Световното първенство", оплака се асът на Фиорентина.

"Няма отбор, който иска да играе в тази група. Това e най-трудната група, формирала се някога. Знаем, че два от отборите ще си отидат у дома, но сме готови да посрещнем реалността и да се борим за продължаване напред."

"Имаме труден жребий на хартия и само привържениците на адреналина биха заложили на нас, но ние ще сторим всичко по силите си и един положителен резултат срещу Франция ще ни даде истински тласък за мачовете с Италия и Холандия. Както каза нашият капитан Кристиан Киву: "Време е да покажем на какво сме способни".

Румъния започва Евро 2008 срещу Франция в понеделник вечер. Това е мач, който Муту вярва, че отборът може да спечели.

"Франция има много добър състав с много класни играчи, но те също така имат слаби страни", добави той.

"Няма да ви кажа кои са техните слабости, но ние няма да имаме много голови възможности, затова е важно да се възползваме от всеки шанс, който ни се открие."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stenli111
07.06.2008 17:04

прав е Муту,мамалигарите изкараха доста нещастен късмет...но все пак нали са комшии ще стискам палци за тях и турците

valiohristoff
06.06.2008 14:20

Много ми е гот за румънънягите,блажени са верующите,но истина е че не играха зле срещу Холандия,но ние си ги бихме,какво да говорим повече.До тук са ,там ще продължат Франция и Италия.