В Барса решиха: Без нови попълнения през януари

19:06
В Барса решиха: Без нови попълнения през януари
Ръководството на Барселона няма да привлича нови футболисти през януари, въпреки кризата в защитата на тима, съобщава "Ел Мундо Депортиво".

Както е известно, Карлес Пуйол и Жерар Пике са в лазарета на тима и дълго ще лекуват травми. Това принуждава треньорът Тито Вилянова да пуска в отбрана Алекс Сонг и Хавиер Масчерано.

Появиха се слухове, че Барса ще пробва да купи нов бранител през следващия трансферен прозорец. Последвала е среща между спортния директор Андони Субисарета и Вилянова, на която двамата са стигнали до консенсус, че идването на нов защитник ще има по-скоро лош, отколкото добър ефект.

Те са решили да разчитат на дуото Сонг - Масчерано, докато Пуйол и Пике се възстановят. Също така в Барса ще се даде шанс и на младите бранители Марк Батра и Андреу Фонтас.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DeLuxe_
04.10.2012 21:52

някой от школата ще свърши работа

Johan_Cruyff_14
05.10.2012 13:07

Това, че от школата излизат добри играчи, не означава, че непремено трябва да взимаме от там, където е нужно. Фонтас е трагичен, Бартра е по-добре, но не съм сигурен, че има класата да замести Капитана. Тази година се прибягна до номера ,,преподписахме с Фонтас", но с Бартра в центъра на вниманието. Това се направи миналата година с Фонтас, а резултатът бе катастрофален. Наложи се трагичния на тази позиция Бускетс да играе там. Така че Хумелс, Агер, Суботич или Деде(избран за най-добър играч в Южна Америка за 2011, пред Неймар) са добри варианти.

John_Jameson
04.10.2012 21:59

Абе Фонтас е висок и е добре сложен физически ! Трябва да започнат него да налагат ! *smile*

Johan_Cruyff_14
04.10.2012 21:20

,,Ел Мундо" цяло лято казваше, че ще привлечем Мартинес, ама не го направихме, така че нищо не се знае. Хумелс е основният ми фаворит - стълб в отбраната на немския шампион, а и на националния отбор.

John_Jameson
04.10.2012 21:34

Абсурд е да го вземем ! И аз много го харесвам, ама ....

John_Jameson
04.10.2012 20:18

Абе на този етап така казват, но нищо не е невъзможно ! *wink* Няма да се учудя ако купим 1 играч *tongue*