Кушев: Ще има промени в състава за мача с ЦСКА

16:45
Кушев: Ще има промени в състава за мача с ЦСКА
"Направихме анализ на грешките, довели до поражението с 0:5 в Ловеч. Но сега трябва да работим и да вървим напред. Очаквам този лош резултат да повлияе позитивно на отбора, защото резултатът определено е неприятен и обиден", заяви днес старши треньорът на Славия Мартин Кушев.

Кушев обаче заяви, че промени в стартовия състав със сигурност ще има и се надява новооформеният стартов състав на отбора.

"През първото полувреме в Ловеч се представихме добре. Но през второто направихме доста тактически грешки, които не бива да се правят. И така паднаха и петте гола. Всичко започна с дузпата, която отсъдиха срещу нас, която не искам да коментирам", каза още Кушев.

"Каквито и проблеми да има ЦСКА, то този клуб си остава ЦСКА- един от водещите в българския футбол. Надявам се, че ще покажем и ние нашата класа, за да се получи истинско дерби. Другата ни цел е да зарадваме нашата публика, която се увеличава с всеки мач", доволен е треньорът на белите.

За него няма никакво значение, че ЦСКА има проблеми, а Славия е по-напред в класирането. Срещата от 8-ия кръг между Славия и ЦСКА е в събота, 6-и октомври, от 16.00 часа. Белите са 5-и с 13 точки, а веднага след това е ЦСКА е 11.

"Класирането не е от значение, защото това е градско дерби. И ние сме готови за него не на 100, а на 200 процента", допълни бившият нападател.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация