Порто излъга ПСЖ, Малага не се спря и пред Андерлехт (видео)

23:56
Порто излъга ПСЖ, Малага не се спря и пред Андерлехт (видео)
Отборът на Порто спечели домакинството си на Пари Сен Жермен с 1:0 в ключов мач в битката за първото място в група "А" на Шампионската лига.

Драконите стигнаха до победата с попадение на Джеймс Родригес в 83-ата минута на двубоя.

Вижте гола на колумбийския национал, с който португалският гранд си осигури лидерската позиция в групата:

[www.online-soccer.ru] Porto 1-0 Paris... by all-goals

В другата среща от групата Динамо Киев не се затрудни у дома срещу Динамо Загреб. Украинският колос надигра съперника си от Хърватия с 2:0. Синьо-белите откриха резултата още в 3-ата минута чрез попадение на Олег Гусев, а малко след половин час игра бранителят на гостите си отбеляза автогол, с който бе оформен крайния резултат в двубоя.

След днешните изиграни мачове Порто излезе начело в група "А" с 6 точки. Пари Сен Жермен и Динамо Киев пък заемат съответно 2-о и 3-о място с равен актив от по 3 пункта, а Динамо Загреб е последен с две загуби.

В група "С" Малага писа "тройка" и на Андерлехт. Футболистите на Мануел Пелегрини постигнаха нов класически успех и затвърдиха чудесното си представяне от началото на сезона. Испанския тим заслужено остана на върха на класирането в групата с 6 точки. На 2-а позиция е Милан с 4 пункта, следван от Андерлехт с 1. Шампионът на Русия Зенит пък е 4-и с нулев актив.

Mal1 by rrmisas
Mal2 by rrmisas
Mal3 by rrmisas

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация