Ман Сити – Дортмунд, загубен

10:36
Ман Сити – Дортмунд, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Октомври: 1 познати от общо 2 мача - 50.0%

► Залог на деня за 03.10.2012 г.
 


Шампионът на Англия срещу шампиона на Германия. Днес без съмнение тази среща може да се определи като гвоздеят в програмата на Шампионската лига. Преди всичко трябва да се подчертае фактът, че този сезон Манчестър Сити изглежда сериозно заинтересован от случващото се в тази надпревара. Сега тимът изглежда доста по-готов и с ясно намерение за нещо сериозно в надпреварата спрямо подхода му в миналото издание на надпреварата. Тогава граждани участваха в турнира, но без сериозни амбиции и стратегия, предвид нескрития им интерес единствено към шампионската титла в Англия. Дори треньорът Манчини подчерта, че сега гражданите се нуждаят от бърз прогрес в надпреварата и утвърждаване на международна сцена. Сити победи Фулъм в първенството и предвид лесната си програма, която му предстои, там тимът би трябвало да навлезе във форма и да натрупа по-осезаемо количество победи в предстоящите срещи спрямо изиграните от него до тук. Подобна наглед лека програма позволява на играчите на домакините да дадат най-доброто от себе в Шампионската лига през тази седмица. Гражданите се изявяват доста устойчиво на собствения си стадион и доста малко тимове успяват да си тръгнат от тук с победа, независимо за кой турнир става въпрос. Срещу подобен съперник като днешния няма как да не се отрази и разликата в нивата на двете първенства, в които се подвизават двата съперника. Сити е свикнал на високо темпо, много мачове, класни противници и доста емоционални срещи.

Качества на играчите и треньора на Борусия Дортмунд са безспорни, но тимът от Германия печели повече си срещи от първенството с лекота и рутина, някои от съперниците пристигат за гостуванията си в Дортмунд като почти обречени и това определено прави лоша услуга на дортмундци при срещите им с международни съперници след това. Последното домакинство в първенството напълно подкрепя моето мнение. Тимът рядко участва в срещи с голям залог и заряд и почти не му се налага да бъде под сериозен натиск, когато е гост, с изключение на 3-4 визити за целия сезон. Постоянството в изявите на тима и дори само в домакинските срещи гарантира успех поне на домашна сцена. Тимът запази ключовите си играчи, но този сезон той изглежда значително отслабен в дефанзивен план, а това няма как да не се забележи и днес срещи толкова силни офанзивни играчи, каквито има в състава на Манчестър Сити. Гостите допуснаха доста попадения от началото на сезона от по-посредствени опоненти в първенството и тази вечер ще бъде истински подвиг от тяхна страна, ако съумеят да запазят мрежата си суха. Обстановката за Борусия в Англия ще бъде доста непозната и стряскаща и въпреки, че става дума за футболисти от най-високо ниво, евентуално стъписване в редиците на гостите не е изключено.

Ставката за домакинска победа изглежда чудесна, предвид неравностойното разпределение на силите. Всичко освен победа тук ще намали много сериозно шансовете на Сити за продължаване в следващата фаза. Тимът е загубил гостуването си на най-силния тим в групата, а и ако не вземе три точки днес няма да е спечелил домакинството си на основния си конкурент за второто място. Така продължаването напред ще изглежда повече от трудна задача. Манчестър Сити, освен че е мотивиран за изявите си в тази надпревара, изглежда решителен, а и е силен домакин и би трябвало да се справи с немския си съперник и да вземе пълен комплект от точки.

► Прогноза: 1, коефициент - 1.90

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

devilstar88
04.10.2012 11:25

Браво колеги. Аз с моята твъда 1ца... нищо не взех *sad*

mistral
04.10.2012 00:09

Браво, Зарко, чак сега ти виждам прогнозата, но и на мен това ми беше основния залог за вечерта. Взех го високо + гол за Дортмунд и стана . . . *money**money**money*

zarko59
04.10.2012 11:41

здравей! предлагам ти да прочетеш това> курс за млади бойци; напиши го така на кирилица в гугьл важно е ! желая ти успехи!

tonata15
03.10.2012 21:46

как да прогнозирам маòве в този саит

Vikingit
03.10.2012 21:36

Аякс- Х, Дортмунд- Х, Андерлехт- Х. 2 от и 3 от 3. И трите ги играх за госта 3-2 т.р., ама то стана 2-3 на Милан*confused*

alePSG
03.10.2012 17:25

ПСЖ - Х
Динамо - 1
Арсенал - 1
Малага - 2
Зенит - Х
Ман Сити е мач за гледане не за залагане. *smile*

vlado_gorna
03.10.2012 16:35

Много хубав коеф. за Малага при гостуването им на Андарлехт, не е лошо да се пробва, 1цата на Киев (1.44) носи сигурен коеф. до края на груповата фаза мисля, че може спокоино да се залага против отбора на Динамо Загреб, просто не ги виждам къде може да вземат точка Арсенал би трябвало да нямат проблеми с/у Олимпиакос въпреки перфектните резултати в гръцкото първенство. 2ката на ПСЖ не е лошо да се пробва първо заради многото пари и качествени играчи, които взеха и второ, че започнаха да се сработват и една победа срещу традиционно стабилен и силен отбор като Порто ще им даде допълнително самочувствие, а и да не забравяме, че Порто продадоха основни играчи. В най-завързаната група Д, Аякс приема Реал Мадрид. Белия балет задължително трябва да спечели 3те точки срещу изглежда най-лесно преодолимия отбор в групата, но в никакъв случаи не може да се каже, че Аякс е слаб отбор просто нямаха късмет при тегленето на жребия и се паднаха в тази група на смъртта. Успех на всички, дано днешния ден ни донесе поводи за радост *wink*

john_doe
03.10.2012 17:10

Хмм,до някъде съм съгласен с теб колега,но мисля че ПСЖ за Франция са сработени но за Европа ще им трябва време.Порто може да са си продали играчите но винаги играят на ниво особено като домакини не им знам статистиката но мисля,че няма да е двоѝка.Предполагам,че Реал ще си бият за Ман Сити вече казах.За мен това са основните 2 мача за днес.

devilstar88
03.10.2012 15:34

John_doe, аз пък си мисля, че ще има много голове. Навсякъде коефициента за под 2.5 гола пада яко...
П.С все пак съм го играл само 1ца...

john_doe
03.10.2012 15:32

Хах,как говоря като некъв букмеѝкър ако и печелех така ...

HaeMHuK
03.10.2012 13:11

Аз пък си мисля ,че след всичко което видяхме снощи това ще е мача изненада за деня

devilstar88
03.10.2012 12:26

Според мен този мач е доволно 1ца. Както каза колегата, Ман Сити са слабички в защита, но пък нападението им е атомно. От друга страна, Борусия се представят доста посредствено като гости в Германия, за три мача са допуснали 7 гола и то от отбори като нюрнберг и хамбургер, който са доста назад в класирането.
Твърда 1ца за мен. Успех !!!

john_doe
03.10.2012 12:01

Сотирката взе да се хвали,че имал към 70 - 75 процента успеваемост за месеца ... вчера позна Барсата дето мислех мача за хикс.Днес може да познае и тоя мач та мисълта ми е да ръчна 50 кинта на него в ефбета коеф е 2 и да чакам.

john_doe
03.10.2012 15:31

И така съм съгласен,но Дортмунд в Европа ги няма много,много.Първият мач направиха една измъчена победа,сега са гости на Ман Сити,не вярвам домакините да се издънят и мача също така може да се пробва над 2.5 при коеф 1.75.

dehumanization
03.10.2012 12:11

Абе да ти кажа не е много желателно .... Сотирката колко мача е осирал с прогнозите си *lol* . не мислиш лли че са твърде много пари за такъв мач ? 2 шампиона 1вс1 никога не знаеш как ще свърши двобоя .. още повече че ман сити са мизерни в защите този сезон