Пуйол пропуска Ел Класико

10:14
Пуйол пропуска Ел Класико
Защитникът Карлес Пуйол ще липсва на Барселона в предстоящия мач от испанското първенство срещу Реал Мадрид, заяви старши треньорът на каталунците Тито Вилянова след победата с 2:0 над Бенфика в мач от Шампионската лига. Испанският национал получи тежка контузия в левия лакът и притесни сериозно треньора и съотборниците си.

"Чакаме повече информация, която ще дойде след медицинските изследвания у дома, но той със сигурност ще пропусне мача срещу Реал Мадрид", каза Вилянова.

Неговите притеснения сподели и Даниел Алвеш: "Тъжни сме от това, което се случи с Карлес".

Пуйол беше изваден принудително от игра и откаран в болница при резултат 2:0 в полза на каталунците. Въпреки тежката ситуация, те успяха да спечелят в свой стил - с много притежание на топката и непрестанни атаки към вратата на съперника. Именно това е най-важното качество на Барселона, а с Лионел Меси в състава си те стават неудържими, каза полузащитникът на Бенфика - Пабло Аймар.

"На терена има само една топка, а те я притежават в 3/4 от мача. Много е трудно да се играе срещу тях", добави Аймар, който е идолът от детството на Лионел Меси.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

John_Jameson
03.10.2012 15:24

Очаква се Пуйол да е аут за около месец и половина, даже два ... дано поне Пике е готов за неделя ! *smile*

tazz_000
03.10.2012 14:09

Много жалко че Пуйол си извади рамото точно преди Ел Класико.Като негов евентуален заместник очаквам да бъде Алекс Сонг като не е изключено и Бускетс да играе в центъра на защитата.

Бързо въстановяване Карлес*thumb_up*!!