Собственикът на КПР няма да уволнява Хюз

15:11
Собственикът на КПР няма да уволнява Хюз
Тони Фернандес даде за пореден път кредит на доверие на Марк Хюз и заяви, че не възнамерява да уволнява мениджъра на Куинс Парк Рейнджърс.

Собственикът на Рейнджърс използва за пореден път своя акаунт в "Туитър", този път около 12 часа след домакинската загуба от Уест Хям.

Неговият тим вече е на дъното в класирането на Висшата лига, въпреки че Хюз имаше достатъчно средства и привлече 12 играчи това лято.

"Не се притеснявайте. Аз съм спокоен и искам да имаме стабилен отбор, какъвто искат доста от феновете. Има много запалянковци, които не знаят за какво става въпрос", казва собственикът на Рейнджърс.

"Марк ще оправи нещата. Ние щяхме да спечелим, ако не бяхме останали с десет човека. Нека играчите си върнат формата, аз съм си спокоен. Шест мача не правят един сезон. Научил съм го от доста мъдри президенти. Имаме петима контузени защитници, а това е проблем. Ние имаме нужното качество, трябва да разберете това", написа още Фернандес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vikingit
02.10.2012 16:49

С дърти звезди в края на кариерата си така става. Аз го очаквах, сега ще дръпнат малко, може и да оцелеят. Даже е много вероятно. Обаче след година- две ще трябва да правят нов отбор.

Vikingit
02.10.2012 22:35

*lol**lol*

sammy_00
02.10.2012 17:45

да дай всяка година да се купуват по една камара футболисти и Чакай да има някакво сработване.и кой от тях е към края на кариерата си по още една година футбол ли имат?