Вижте идеалната 11-торка на Winner.bg от кръга в Топ 5 на Европа

10:36
Вижте идеалната 11-торка на Winner.bg от кръга в Топ 5 на Европа
Атаката на идеалния отбор на миналия кръг в Топ 5 на Европа е водена от Луис Суарес и Фабрицио Миколи, които се отчетоха с по 3 гола при убедителните победи съответно на Ливърпул и Палермо. В средната линия силно впечатление правят имената на Кристиано Роналдо, Франсеск Фабрегас и Гарет Бейл, а редом до тях са и Оскар Гонзалес и Якуб Блашчиковски. Защитната тройка е оформена от Ян Вертонген, Кристиан Терлици и Жил, а на вратата е Рене Адлер от Хамбургер.

Идеален отбор на кръга в Топ 5 на Европа (3-5-2):

Вратар: Рене Адлер ( Хамбургер) - Блестящите изяви на Адлер попречиха на Хановер 96 да измъкне нещо от гостуването си на Хамбургер. Немският страж изигра изключително силно второ полувреме, по време на което направи няколко впечатляващи спасявания и подари победа на своя тим за 125-годишнината от създаването му.

Централен защитник: Ян Вертонген (Тотнъм) - Новото попълнение в редиците на шпорите започна да оправдава големите очаквания. Белгийският национал, който бе привлечен в лондонския клуб от Аякс през това лято, откри головата фиеста на "Олд Трафорд" още във 2-ата минута на историческия мач и изигра ключова роля при победата на Тотнъм. Вертонген игра на позиция "ляв бек", но за да му отредим място в класацията се налага да го култивираме като централен бранител.

Централен защитник: Кристиан Терлици ( Пескара) - Бранителят на делфините бе непоколебим в изявите си срещу Каляри. Ветеранът получи отлична оценка за представянето си през миналия уикенд, а и имаше щастието да реализира първия гол при победата на Пескара с 2:1.

Централен защитник: Жил ( Валансиен) - Бразилецът просмука атаките на Олимпик Марсилия с изключителна прецизност и бе най-добрият в състава на атиняните във фаза защита. Жил има потенциал да се превърне в една от изгряващите звезди на Лига 1 този сезон.

Дясно крило: Якуб Блашчиковски ( Борусия Дортмунд) - Полякът имаше основен принос за категоричната победа на немския шампион срещу Борусия Мьонхенгладбах. Блашчиковски се превърна в кошмар за бранителите на жребците, които не успяха да му попречат да асистира за две от попаденията на жълто-черните. Той имаше честта да оформи и крайното 5:0 в мача.

Вътрешен халф: Кристиано Роналдо ( Реал Мадрид) - Португалецът отбеляза първия си хеттрик за сезона за лош късмет на Депортиво Ла Коруня. 27-годишният футболист на Белия Балет, който наскоро обяви, че не се чувства щастлив, даде заявка за силно представяне в предстоящото голямо дерби с Барселона. Би било уместно да се възползваме от способността на Роналдо да играе навсякъде в средата, тъй като обичайната му позиция (ляво крило) е заета от Гарет Бейл.

Вътрешен халф: Оскар Гонзалес (Валядолид) - Испанецът бе един от най-резултатните полузащитници през миналия уикенд. Той отбеляза два гола и направи две асистенции при разгромната победа на Валядолид с 6:1 като домакин над Райо Валекано.

Вътрешен халф: Франсеск Фабрегас ( Барселона) - Именно той бе основоположникът на шестата поредна победа на каталунците в испанската Примера дивисион. Фабрегас тласна Барса към паметен обрат срещу коравия тим на Севиля, след като със своите два гола доведе нещата в мача от 0:2 до 2:2, а впоследствие Давид Вия оформи крайното 3:2.

Ляво крило: Гарет Бейл (Тотнъм) - Уелският национал спокойно може да бъде определен като екзекуторът на Манчестър Юнайтед. Бейл бе големият виновник за първото домакинско поражение на червените дяволи от началото на сезона. Силното представяне на Батман, което бе ознаменувано с един гол и две асистенции, му отреждат място в основата на историческата победа на Тотнъм.

Нападател: Фабрицио Миколи ( Палермо) - Десетката на орлите изнесе спектакъл срещу Киево. Миколи реализира три изключително красиви попадения при убедителната победа на розово-черните с 4:1 над летящите магарета. 33-годишният капитан на Палермо е най-ярко изпъкващият футболист в класацията ни.

Нападател: Луис Суарес ( Ливърпул) - Уругвайският голмайстор даде крила на червените при гостуването им на Норич. Вероятно няма да сбъркаме, ако се обединим около мнението, че Суарес сам разнищи канарчетата, които така и не съумяха да го спрат. 25-годишният футболист се отчете с хеттрик и асистенция при впечатляващата победа на Ливърпул с 5:2.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gos13
04.10.2012 16:58

Ако класацията беше по артистично падане сигурно половината отбор щеше да е от МЮ, ама сега май няма никой.*joking*

sammy_00
02.10.2012 18:37

Шшш ай коментирайте темата ве като искате да спорите пишете си на лиЧни , аман във всяка тема едни и същи коментари независимо ква е темата.
мн добра статия , много тоЧно ги е подбрал г-н Ахмедов ,евала.Миколи обаЧе над всиЧки

Strraxo
02.10.2012 10:53

►Вътрешен халф: Франсеск Фабрегас (Барселона) - Именно той бе симулира за шестата поредна победа на каталунците в испанската Примера дивисион. Фабрегас тласна Барса към паметен мач с много симулации и от Холивуд го повикаха на работа

dadeds
02.10.2012 21:16

Тея не могат да стъпят и на малкия пръст на Валенсия *lol**lol*

tishowinner2
02.10.2012 19:59

недей така, че ако дани алвеш прочете това ще се обиди *lol*

Neooo_1995
02.10.2012 19:21

Абе мой ,Бускец никой не може да го измести ,той е най-добрия в бранша*cup*

Messi9818
02.10.2012 17:09

Валенсия е най-голямата звезда в Холивуд....редом до него..Ашли Йънг..Луиш Нани...пълно е*lol*

kalchy
02.10.2012 12:57

Имаше конткакт и секи футболсит щеше да го отиграе така *smile* А ти ходи си гледай Ашли Йънг и Валенсия рибария и не се обаждай *smile*

rollingstones
02.10.2012 11:58

Добро *lol**lol*

tishowinner2
02.10.2012 11:24

+1 *lol* а за повиквателната му от холивуд му завидяха съотборниците му бускетс, алвес и педро, които смятат, че са по добри в симулациите *joking*