Хидинк вярва, че Челси ще спечели Висшата лига

18:48
Хидинк вярва, че Челси ще спечели Висшата лига
Мениджърът на лондонския Челси Гуус Хидинк заяви, че "сините" могат да изненадат Ливърпул и Манчестър Юнайтед като в крайна сметка спечелят титлата във Висшата лига на Англия.

Отборът на холандския специалист среща утре тима на Евертън, а наставникът заяви на тренировъчната база на Челси:

"Ние искаме да спечелим утрешния мач и в края на месец май ще видим докъде сме я докарали. Победата срещу Евертън е много важена за нас. Винаги съм казвал, че докато имаме математически шанс за краен успех, ние ще се борим. Всеки тим изпитва трудности в даден момент и сега ние имаме шанс да застигнем лидерите. Ще гледаме доста сериозно на всеки един мач до края на сезона, въпреки че продължаваме за ФА Къп и Шампионската лига. Най-важна за нас обаче е Висшата лига и сега напрежението не е върху Челси, а върху Юнайтед и Ливърпул."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LFC_and_CSKA_N1
21.04.2009 21:07

stoqn_maradona .. ти май не си си пил хапчетата а? .. тука се говори за 1 тема .. ти говориш за друга .. осъзнай се малко ..

stoqn_maradona
21.04.2009 20:40

Абе смешни сте бе... Сополанковци...Не пишете смешни коментарчета моля ви... *wink* То и за Ливърпул никой не вярваше че могат да ги отстранат ама сега Рафа не му е мн.хубаво...Смешни фенчета на Ман.Юн. *joking* Стабилизирайте се бе...12 годишни келеши разбирачи станали и вече и разбират кой бил "ПЕДЕРАС"...Това е един от най-добрите треньори...И накрая да не плачкате деца...Радвайте се на симулантския ГЕЙ К.Роналдо...Вече и Сър Алекс взе да му се кара... само разбиратели в тоя сайт...

Vidich
21.04.2009 20:14

Хидинк мечтае-ПЕДЕРАС...ще го духа и в Англия и в Шампионската лига

lamers_pro
21.04.2009 19:22

Тоя май не си е пил хапчетата!!! *devil* *wink* *smile*

Kalinho
21.04.2009 19:13

ако бие барса и ще смачкат който и да е на финала с тях
аз му вярвам напълно

Gr1kA
21.04.2009 18:55

Може да си вярва колкото иска *joking*