"Берба щеше да е идеален за Челси или Ливърпул"

13:29
"Берба щеше да е идеален за Челси или Ливърпул"
"Димитър Бербатов щеше да е идеално попълнение за Челси или Ливърпул", написа в колонката си за "Сън" бившият мениджър на Тотнъм Хари Реднап.

Спецът определи своите предпочитания за шестте най-добри трансфера на лятото във Висшата лига. В класацията попаднаха преминаването на Робин ван Перси от Арсенал в Манчестър Юнайтед, това на Берба от "червените дяволи" във Фулъм и трансферът на Санти Касорла при "артилеристите" от Малага. Адам Джонсън (Манчестър Сити - Съндърланд), Стивън Пиенаар (Тотнъм - Евертън) и Ян Вертонген (Аякс - Тотнъм) допълват списъка. Специално за Берба Реднап се изказва доста ласкаво.

"Може да сте изненада ни, но Бербатов би бил високо в класацията ми. Щеше да бъде идеален за Челси, които имат малко нападатели, както и за Ливърпул. Нека бъдем честни, той е толкова добър, че може да се впише навсякъде. Технически е фантастичен талант. Знам, че хората мърморят, че не бяга 40-50 метра, за да преследва вратаря, но и Златан Ибрахимович не го прави, а отиде в ПСЖ срещу куп пари. Поставям Бербатов на същото ниво", започна със суперлативите Реднап.

"Може да сте сигурни в едно, когато отидете на мач на негов отбор - ще видите нещо специално, какъвто и да е резултатът. Той е от съвсем друга класа, когато става дума за пасове и получаване на топката в или около наказателното поле. Бербатов ти показва нещо, което ти спира дъха, Той може да направи всичко с топката и за малката цена от 4 милиона паунда, ще се докаже като страхотна покупка за Фулъм", написа още Реднап.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DuFkaTa
30.09.2012 19:48

Само едно немога да разбера, защо когато беше в Манчестър всички го плуеха, пак сега сички го фалят *smile**smile*

Lubo0o
01.10.2012 10:51

Защото в Манчестър не му позволяваха да играе особено много , за да има за какво да го хвалят ....

sammy_00
30.09.2012 19:26

много е прав .за спиране на топката от каквато и да е позиция го слагам на ниво със зидан(лиЧно мнение)

pobeda_svoboda
30.09.2012 16:20

Донякъде задето игра за червените демони и остави националният не го обичаме много но сме и прави поне малко!Все пак Юнайтед го унизи а в статията има малко истина поне!И Челси и Ливърпул нямат много нападатели и българинът щеше да им е от голяма полза-той не е по слаб от Торес примерно-напротив доста по добър е!Но може би наистина прекаляват с него!Скоро ще залезе и той -всичко е до време на тоя свят!

Frank8Lampard_
30.09.2012 14:54

Офф стига с тоя Бербатов вее направете го мъченик всеки ден Бербатов това Бербатов онова ами преименуваите сайта Бербатов.бг и готово

brickbat
30.09.2012 14:09

аре престанете с тия статия да ви еба путката майчина