Унтерхахинг - Кикерс Офенбах, загубен

12:45
Унтерхахинг - Кикерс Офенбах, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Септември: 21 познати от общо 28 мача - 75.0%

► Залог на деня за 30.09.2012 г.



Добре известно е, че добрият избор на предложение често се крие извън основния тираж и днешният ден не прави изключение. Тук двата тима като традиции изглеждат почти несравними. Унтерхахинг беше част от Бундеслигата през сезон 2000/2001 година, докато Кикерс Офенбах никога в своята история не е имал възможността да се подвизава на толкова високо ниво. В последните 4 сезона тимът три пъти завърши на 7-мо място и веднъж на 8-мо в дивизията, в която се намира сега. В настоящата кампания също му липсват сериозни амбиции, но програмата му се стече така, че тимът се оказа без поражение в последните си 7 срещи. Това не трябва да стряска особено, защото както подчертах съперниците бяха от сходна класа на неговата, а при срещите си преди тази позитивна серия с два от конкуренти за промоция Оснабрюк и Арминия, Кикерс загуби и вкъщи и навън с 2 гола пасив. Резултатите на конкурентите от този кръг позволяват на домакините при победа дори да оглавят класирането. Отборът изглежда подготвен и решен да се върне там, където по-често се среща неговото име в прегледа на класиранията, а именно във Втора Бундеслига. Тимът е спечелил всички си срещи от началото на сезона с изключение на две поражения, а вкъщи се представя наистина добре с 4 победи от 5 мача. Тимът играе изключително офанзивен футбол, след като има най-силното нападение с 24 отбелязани попадения при мач по-малко от повечето тимове в групата. Като база и организация домакините са на изключително високо ниво. С тази среща отборът ще сложи край на т.нар английската седмица, в която от изминалата събота до днес тимът изигра два мача (без днешния), в които записа две победи при 8 отбелязани гола и 6 получени. Очаква се в тази или в следващата среща дебют за домакините да направи бившият юношески национал на Германия Савио Нсереко подвизавал се в Уест Хям, Фиорентина, Мюнхен 1860 и в родния Черноморец Бургас, когато тимът беше воден от Красимир Балъков. Попълнения от подобен калибър в тим позициониран на това ниво във футболната йерархия на немския футбол са показателни за намеренията и целите на клуба. Причината за високата оценка на домакинската победа от букмейкърите тук е липсата на поражение в поредни срещи от страна на гостите и привидна равностойност на съперниците. Трендът на гостите няма как да се окаже дългосрочен, предвид липсата на сериозни възможности и адекватни цели пред тях. Ставката предлага добра възвращаемост и си заслужава при този подробен анализ да бъде оползотворена.

► Прогноза: 1, коефициент - 2.19

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ivan75
30.09.2012 19:35

Сотиров,играй си мачове с коефициент 1.3 или 1.4 - там ти е силата,понякога,или що не вземеш да ни освободиш от присъствието си на псевдоспециалист!!!

tonata15
30.09.2012 14:16

Г-н,Сотиров е доста добър в футболните прогнози...*thumb_up*

Shmarkyy
30.09.2012 14:44

Че ти пишеш в интернет докато сънуваш ли ;д ?