Байерн продължава да мачка, победи и в Бремен (видео)

18:39
Байерн продължава да мачка, победи и в Бремен (видео)
Байерн Мюнхен победи Вердер Бремен с 2:0 като гост в мач от шестия кръг на германското футболно първенство. Така възпитаниците на Юп Хайнкес записаха шести пореден успех в Първа Бундеслига и с пълен актив от 18 точки водят убедително в подреждането.

Първата част премина равностойно и без съществени положения и пред двете врати. В 43-ата минута бившият нападател на домакините Клаудио Писаро можеше да открие за Байерн, но засече с глава на сантиметри от целта центриране от корнер от дясно.

В началото на втората част Франк Рибери нацели гредата за баварците с удар от 12-13 метра, а малко по-късно отново французинът след самостоятелна акция стреля на сантиметри край целта от границата на пеналта. За Вердер най-близо до попадение беше Нилс Петерсен в средата на втората част, но той стреля слабо от десетина метра право в ръцете на Мануел Нойер. Байерн откри резултата в 81-ата минута, когато Томас Мюлер намери Луис Густаво пред наказателното поле и бразилецът стреля точно от 20 метра в левия горен ъгъл. Само две минути по-късно резервата Марио Манджукич вкара шестия си гол за сезона в Бундеслигата, след като засече отблизо подаване на Джердан Шакири.


W0B2 by ourmatch

Щутгарт записа първа победа за сезона след 2:0 на терена на Нюрнберг. Ведад Ибишевич откри още в първата минута след груба грешка на бранителя Маркос Антонио, а четвърт час преди края Ибишевич асистира за втория гол на Мартин Харник.

Хамбургер продължи възраждането си след успех с 1:0 над гостуващия Хановер 96. Артьом Рудневс реализира единственото попадение след подаване на Рафаел ван дер Ваарт в 20-ата минута и донесе втора победа в последните три мача на тима.

Сидни Сам реализира два бързи гола след почивката при успеха на Байерн Леверкузен с 2:0 над гостуващия новак Гройтер Фюрт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Johan_Cruyff_14
29.09.2012 21:18

С тази страхотна форма на Мюлер и по-класен нападател от Гомес, Байерн е основен фаворит и за ШЛ.

BundesDako
29.09.2012 19:18

Добра игра стана ! Сега чакаме да дойде вторник.*beer*

basti31
29.09.2012 19:00

Тоз Шакири много добре играе! Дано да измести Робен тотално от титулярното място и няма да имаме спирка! Успех на момчетата и във вторник срещу Бате Борисов!

bavaria
29.09.2012 18:53

Поредния страхотен мач на пълна доминация над опонента.Просто невероятно се представяме до тук.Новите в отбора се сработиха отлично,особено Манджукич *smile* .Това момче има потенциала да измести Гомес.Честита победа на всички фенове на Байерн..и да си пожелаем хубаво да отупаме Бате Борисов. *beer*