Фулъм – Ман Сити, спечелен

10:01
Фулъм – Ман Сити, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Септември: 20 познати от общо 27 мача - 74.1%

► Залог на деня за 29.09.2012 г.



Ако и днес Манчестър Сити не спечели мача си той ще се окаже без победа повече от месец. Последната победа на гражданите беше на 01.09 срещу КПР вкъщи. След това Сити сериозно забави темпото, но обективно погледнато и късметът му изневери. Днес, въпреки че тимът е гост на сравнително стойностен тим, всички предпоставки гостите да вземат пълен комплект точки са налице. Статистиката също подчертава подобна възможност след като показва, че в последните си 3 визити на този стадион в Лондон, Сити си тръгна с 2 победи, а и нямаше проблеми да отбележи завиден брой попадения. Гражданите в последния месец изпуснаха да победят доста сериозни съперници, след като водеха Реал в Мадрид и на Арсенал вкъщи. Причината за това може да се търси в липсата на пределна концентрация в края и на доза шанс. Изглежда, че точно тези фактори ги лишиха от победи, като в срещата в Мадрид, те дори си тръгнаха като победени. Фулъм стартира сезона добре и 6-тата му позиция в момента може да се приеме за прекрасно разположение в таблицата, но тимът едва ли ще успее да я задържи, въпреки засилените трансферни движения в клуба. Днес както се разбра голямата звезда на домакините Бербатов няма да вземе участие в тази среща, а това няма как да не повлияе на разнообразието и организацията на играта в офанзивен план. Само за няколко мача българинът показа, че за клуб от подобна величина, той ще има сериозно влияние, а липсата му днес ще накара треньора на отбора да заложи на добре отработени стари игрови концепции, които изключват наличието на върха на атаката толкова комбинативен и ясно изразен класен нападател. Това може да направи така, че лондончани да се окажат доста по-лесна плячка за играчите на гостите, които са и по-обиграни и по-класни от тези на домакините. Крайно време е шампионът на Англия от миналия сезон да запише първа победа навън. Статистиката на Фулъм от двете му домакинства приключили с две победи без допуснат гол не трябва дори да респектират шампионите, защото котиджърс се изправиха срещи посредствени съперници и в двете срещи. Отпадането от надпреварата за купата и то вкъщи през изминалата седмица вероятно ще даде допълнителна доза мотивация на всички в шампионския лагер при първата удобна възможност да се върнат на победния път и да покажат, че злощастните мачове в последния месец са плод на моментен спад във формата, а не са признаци за наличие на криза в клуба или за занижаване на нивото от изминалата кампания. В предишните си две гостувания Сити допусна противниците му да поведат в резултата като в крайна сметка достигна до равенства. Сега предвид, че гостите ще бъдат по-амбицирани от всички предишни срещи и ще опитат тотален натиск от самото начало, изглежда чудесно да се опита и опцията за първо попадение от страна на Манчестър. Силната атака на гостуващия тим е пословична и това е още един фактор, който ме кара да препоръчам победа за сините от Манчестър днес.

► Прогноза: 2, коефициент - 1.94

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sami
30.09.2012 15:42

Чудесно, Жоро- продължавай така!

pops
30.09.2012 10:27

Браво Гоше , страшен си.
Днес кога да очакваме прогнозата ?
Какво мислиш за - АНТАЛИЯСПОР - ЕЛАЗЪГСПОР , изглежда ми доста твърда единица ?

Ma3oXucT
30.09.2012 00:07

Добре тези прогнози кога ги прави г-н Сотиров? В 5 часа не видях прогноза, сега има и е позната...

LoNsDaLe_
29.09.2012 23:32

Евала майна. Браво Сотирка продължавай само така.

mistral
29.09.2012 18:58

*money**money**money*Въпреки много добрите намеси на Холси, мачът завърши както трябва *smile* Добре все пак, че не свирна и втора дузпа за Фулъм, но явно и даже той не е толкова дебелокож.