Канараво: Не се притеснявам от феновете на Ювентус

20:58
Канараво: Не се притеснявам от феновете на Ювентус
Капитанът на световния шампион Италия и защитник на Реал Мадрид Фабио Канаваро заяви, че не се притеснява от реакциите на привържениците на Ювентус, след като стана ясно, че има вариант да се завърне в "Старата госпожа" през лятото.

Играчът преговаря с ръководството на Ювентус и може да се завърне в клуба, който напусна скандално след изпадането на "бианконерите" в Серия "Б", след скандала с уговорени мачове в Италия.

35-годишният Канаваро, чийто договор с "Белия балет" изтича в края на сезона, заяви за "Тутоспорт":

"Всеки знае, че аз бих се завърнал в Ювентус с голяма радост в сърцето си, защото имах два прекрасни сезона в Торино. Хората очакваха да остана през 2006 година, но аз вече обясних хиляди пъти какво се случи. Не съм притеснен, определено ще говоря с феновете за това."

Канаваро първоначално искаше да приключи кариерата си в родния Наполи, но президентът на тима Аурелио Де Лаурентис заяви, че Канаваро е прекалено стар за централен бранител.

Междувременно, наставникът на Ювентус Клаудио Раниери, който готви своя тим за утрешния полуфинал - реванш за Купата на Италия срещу Лацио, отрече информациите, че е против завръщане на Канаваро в Торино. Той заяви:

"Ние се запитахме за възрастта на Канаваро, но няма как да изпуснем и да не подпишем с италианския национал, който ще заздрави защитата ни, и който ще се разбира с Киелини. Освен това, той ще ни излезе без пари. По тази причина, аз казах "ОК", когато ме попитаха какво мисля по въпроса."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари