ГАИС – Сирианска, спечелен

15:28
ГАИС – Сирианска, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Септември: 19 познати от общо 26 мача - 73.1%

► Залог на деня за 29.09.2012 г.

 

Двойка тук изглежда с голяма стойност и опитът с нея определено си заслужава. ГАИС Гьотеборг вече се сбогува с елитния си статут и няма на какво да се надява този сезон. Тимът загуби 7 от последните си 10 срещи, а в най-скорошните си 5 домакинства взе едва 1 точка. Тимът има само една победа от началото на сезона и видимо отстъпва на всички останали тимове в елита. Сирианска Сьодертале в момента се намира 14-то място в таблицата, а целта пред отбора е да не финишира на настоящата си позиция, а на поне една по-нагоре и така да избегне евентуални срещи в плейофи, чрез които да се реши евентуалното му оставане в елита. В изминалото си домакинства Сирианска прие предпоследния в таблицата Йоребро. Във въпросната среща Сирианска изоставаше в резултата след 45 минути игра с 0:1, но през втората част показа крайно решителни действия и обърна резултата до 2:1, но в добавеното време на мача късметът й обърна гръб и гостите в крайна сметка достигнаха до 2:2. Видимо беше, че Сирианска превъзхожда съперника си, а днес и предстои среща с дори по-слаб опонент от предходния, макар и навън. Обстоятелствата задължават сега Сирианска да се възползва от програмата. От гледна точна на статистиката Сирианска е с показатели навън 3-1-7 като графата с победите й и отрежда място като един от тимовете подредени на трето място с най-много победи навън. Освен това гостите тук записаха своите победи навън предимно срещу опоненти от долната част на таблицата и показаха, че подобни гостувания се оказват отличен източник на пълен комплект точки за тях. До края на сезона остават едва 6 кръга и този мач е може би най-добрата възможност за гостите да вземат глътка въздух и лека преднина пред останалия голям брой тимове замесени в битката за оцеляване.

► Прогноза: 2, коефициент - 2.47

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fearcho
29.09.2012 02:58

Чак ме е яд,че не го играх... Браво за прогнозата!

sami
29.09.2012 00:44

Жоро се справи перфектно и днес- много добро попадение със Сирианска! Явно човека е събрал нужното инфо и не случайно е хванал мача...

mistral
28.09.2012 23:25

Абе, Уинър, да не сте сменили типстъра*lol* Защото предните 7 месеца май не беше този. Говори за стойност, лови коефициенти от 2 нагоре, изобщо съмнителна работа *lol* Който и да е, браво, днес пак изтрепа рибата.

devic
28.09.2012 19:31

рен-лил 1, дюселдорф-шалке 2 и пасош-бенфика 2

putopalo
28.09.2012 16:32

Aз смятам,че мача е добра възможност за ГАИС да прекъсне лошата серия.Ако някой играе тази двойка(коефициента е доста добър),предлагам да си направи един застраховащ залог. Днес пак ще дебна французите на х-ове и голове.Успех на играчите!!!

Vikingit
28.09.2012 16:06

За мен мача е едно, максимум до Х. Не се заяждам, но има основание за тази единица. Аз ще го играя 1, 1/1, 1/Х, 1-0 т.р.