"Манолев иска да напусне, но идеалният клуб не се е обадил"

08:13
"Манолев иска да напусне, но идеалният клуб не се е обадил"
Треньорът на ПСВ Айндховен Дик Адвокаат продължава гаврата си със Станислав Манолев.

“Изпълнен е с чувство на неудовлетвореност. Има известно разочарование в това момче. Това не е добре да се говори, но всички ние сме хора. Това, което направи срещу Ден Бош, очевидно не е разумно, защото той гори за 3 или 4 мача. Ясно е, че Манолев иска да напусне, но идеалният клуб още не се е обадил и не е дошъл за него”, коментира Дик, цитиран от "24 часа".

Изказването на наставника на филипсите дойде малко преди да стане ясно, че Манолев ще бъде лишен от състезателни права за 4 срещи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

atropos
29.09.2012 10:49

И тренера ако го пратят за треньор на локо мездра няма да бликат особено добри чувства.То квото повикало такова се обадило....Всеки който пише отрицателни коментари по повод български футболист не е БЪЛГАРИН,може да е мохамеданин или шиит ,се тая ....Преди да пишете коментари и да завиждате на някой който е постигнал нещо в живота-МИСЛЕТЕ с тия прости кратуни!....

Vikingit
28.09.2012 14:05

Абе Манолев много интересен, бе! Е, при цялото ми уважение ама в по-голям отбор от ПСВ ме съмнява да иде. Тативото поне не мрънкоти и си играе за Твенте. Интересна работа. Валерката и той добре се разви по големите клубове, а сега влиза в 89 мин за Верона. Кеф! За три минути 70 хил евро месечно. Айде 4-5 мин.

Fabregas_boy
28.09.2012 14:37

Щутгарт,Динамо Москва,Локомотив Москва и Севиля не са по-малки от ПСВ.