Хьод – Бран, загубен

15:41
Хьод – Бран, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Септември: 19 познати от общо 25 мача - 76.0%

► Залог на деня за 28.09.2012 г.



Спецификите на днешния тираж оставят доста малка възможност за избор на наистина крайно сериозно и прецизно предложение. Въпреки това полуфиналът за Купата на Норвегия между Хьод и Бран изглежда добра опция за един очакван финал между гостите и вече класиралият се там Тромсьо. За Хьод това е най-значимият мач в цялата му история до тук, но причина да се стигне до подобна среща се корени изцяло в жребия, който отреди на тима да се изправи все срещу съперници, които бяха или близо или значително под неговата класа. Това направи така, че Хьод да достигне до полуфинал. Тимът се бори за оцеляването си във втория ешелон и чисти теоретично е далеч от класата на далеч по-именития си съперник. Бран изпитва известни затруднения във визитите си в елита, но с тимовете разположени по-ниско в таблица успя да се справи по категоричен начин. Тимът изигра само едно домакинства до тук в турнира за Купата на Норвегия, в което надви временния лидер в момента в първенството с 4:3. Тимът победи повечето си по-ниско класни съперници в по-ранните фази на тази надпревара на техните стадиони без проблеми и със завидни разлики в резултатите, а и се справи след продължения и с Викинг отново като гост. Бран изостава на почти 10 точки от последното място в първенството даващо му право на евентуално участие в международните клубни турнири, което задължително ще доведе до неговата пределна концентрация върху днешната среща. Бран замина за това гостуване в оптимален състав и още в началото на тази надпревара загатна, че тя е важна за него, а в момента е само на една стъпка от финала и би трябвало в крайна сметка да участва и в него.

► Прогноза: 2, коефициент - 1.92

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sami
27.09.2012 23:17

Сотиров си остава с висока познаваемост въпреки този мач- евала!
Относно купите, именно при тях се дават такива изгодни коефициенти поради честите изненади, т.е. това си е тръпка *smile*

mistral
27.09.2012 19:23

Независимо резултата, Сотиров заслужава поздравления за добрата серия (най-добрата от началото). Отново се доказа, че мачовете за купи трябва да се избягват.

Vikingit
27.09.2012 18:43

Много силен мач на Хъод, направо ги смазаха. Трудно беше да се предвиди подобна изненада. Все пак лапнах от тоя мач специално някои лев. Довечера ще бия за Сиена над 2.5 гола за домакина. Много дебел коеф. е.

Vikingit
27.09.2012 17:32

Ал Оруба тръгнаха за обрата, другите не са добре.