Тевес: Отпадането от Евертън няма да ни повлияе негативно

16:06
Тевес: Отпадането от Евертън няма да ни повлияе негативно
Аржентинският нападател на Манчестър Юнайтед Карлос Тевес заяви, че отпадането от Еверън от турнира за ФА Къп няма да окаже негативно влияние върху борбата на "червените дяволи" за успех в първенството на Англия и Шампионската лига.

"Нямахме късмет при дузпите и всички в отбора са разочаровани, че не продължихме във финала за Купата на Футболната Асоциация. Това е велик турнир, който се надявахме да спечелим, а освен това имахме шанс за пет купи през този сезон. Ние можехме да приключим мача още в редовното време преди дузпите и аз не смятам, че играхме лошо този ден. Евертън не бяха по-добри от нас, въпреки че точно те имаха късмет в лотарията на дузпите. Нашият мениджър се оплака, че не ни е била дадена дузпа и аз смятам, че той е прав. Въпреки всичко смятам, че тази загуба няма да повлияе на развитието на нещата във Висшата лига и Шампионската лига. Ние сега трябва да мислим само как да победим Портсмут в първенството тази сряда и как да останем лидери", заяви Карлос Тевес.

Бъдещето на Тевес на "Олд Трафорд" остава под съмнение, а играчът допълни:

"Няма нищо ново около моят договор. Това е въпрос, който разискват моите агенти и представителите на Манчестър Юнайтед."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация