Феро: Ще покажем друго лице срещу Пирин

14:17
Феро: Ще покажем друго лице срещу Пирин
Наставникът на Ботев Пловдив - Ферарио Спасов, е убеден, че в двубоя срещу Пирин Гоце Делчев неговите възпитаници ще се покажат в далеч по-добра светлина, в сравнение със загубата от Берое. Той е категоричен, че Ботев трябва да демонстрира агресия, за да спечели трите точки при гостуването си на новака в групата. Ето какво още заяви Спасов на пресконференцията преди срещата от 7-ия кръг в "А" група:

"Седмицата премина под знака на разочарованието, което имаше след  загубата от Берое на собствен терен. Хубавото е, че създадохме подходящ психологически климат около отбора и виждам, че момчетата се готвят много сериозно. Всички са разочаровани от това, което направихме в миналия кръг и съм убеден, че отборът ще има съвсем друго лице в предстоящия мач, като покаже агресивна игра, каквато искаме да виждаме от нашите играчи."

"Знам, че притежаваме много добри спортно-технически качества, но когато те не са подплатени с агресивност, борбеност и желание да се наложиш над противника, ние ставаме лесно разгадаем и преодолим за противника отбор. Затова отиваме в Гоце Делчев с нагласата да играем настървено и в същото време да подплатим тази стръв с качеството, което притежаваме. Вярвам, че когато успеем да направим това, ние можем да победим всеки отбор."

"Нито за миг не подценяваме отбора на Пирин, който залага изключително много на агресивния футбол. Ние трябва да отговорим на този стил. Нормално е да направим някои промени в състава, но няма да конкретизирам какви ще бъдат те. Вярвам, че момчетата, на които гласуваме доверие ще направят всичко възможно да спечелят мача и то по подобаващ начин. Няма значение кой ще е на терена, всички футболисти трябва да са готови да дадат всичко от себе си, когато се появят в игра."

"Няма да избързваме с включването на Асен Караславов. Той имаше голямо желание да се възстанови за мача с Берое и направихме грешка като форсирахме възстановяването му. Няма да го рискуваме, ще бъдем внимателни и търпеливи към неговото лечение, въпреки че той липсва много на отбора в тези мачове."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация