Сантос спечели Рекопа Судамерикана (видео)

11:07
Сантос спечели Рекопа Судамерикана (видео)
Отборът на Сантос Сао Пауло спечели турнира Рекопа Судамерикана, след като във втората финална среща за трофея победи Универсидад де Чили с 2:0. Първата среща завърши без голове, но сега с попаденията на Неймар в 27-ата и на Бруно Родриго в 61-ата бразилците триумфираха.

Малко преди края на първото полувреме Неймар пропусна и дузпа.

бразилската звезда откри резултата от границата на наказателното поле, след като направи двойно подаване с Андре. Неймар получи идеална топка по земята и с удар по земята я прати в мрежата. Сантос, шампион в Копа Либертадорес от 2011-а година, стигна до втори гол в 57-ата минута, дело на Бруно Родриго. Защитникът се разписа с глава след центриране на плеймейкъра Фелипе Андерсон от свободен удар.

Пред Неймар се откри възможност да вкара още веднъж, във 2-ата минута на добавеното време на първото полувреме, но пропусна дузпата.Той си изработи сам наказателния удар, като защитникът на гостите Хосе Рохас го повали при индивидуален дрибъл. Вратарят Джони Ерера обаче спаси удара му, както направи и в първата среща между двата отбора в Сантяго.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cheman
27.09.2012 18:43

Има ли някой по-заинтересуван да ми обясни каква точно е тази купа ; нещо като Копа Либертадорес ли ?

Johan_Cruyff_14
27.09.2012 19:05

Не, това е южноамериканският вариант на Суперкупата на Европа, но с два мача.

fen_na_juventus
27.09.2012 19:05

Това е Суперкупата на Южна Америка.