Младенов: Имам уверение от ръководството, че ще вземем лиценз

20:50
Младенов: Имам уверение от ръководството, че ще вземем лиценз
Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов изрази увереност, че клубът ще погаси навреме задълженията си и ще вземе лиценз за европейските турнири.

Както е известно, УЕФА отправи последно предупреждение към ЦСКА и припомни, че клубът има срок до 30 септември да плати текущите си дългове, за да вземе лиценз.

"Въпросите за лиценза не сам към мен. Аз отговарям за спортно-техническата част. В ЦСКА има много директори, нека някой от тях да каже. Не съм аз човекът, който трябва да коментира административни и финансови въпроси. Имам уверения от ръководството, че ще вземем лиценз, вярвам, че ще бъде така", коментира Стойчо Младенов след контролата с Марек (5:0).

Треньорът отвърна на нападките на бившия наставник на ЦСКА Миодраг Йешич, който го нападна словесно в интервю за спортен всекидневник.

"Не си заслужава да обръщам внимание на Йешич. Един френски учен беше казал: "Убий глупака с мълчание". А той за мен е такъв. Аз съм единственият треньор, който се отнася коректно с всички колеги. Но да дойде един чужденец и да дава оценки и журналистите да му дават възможност за изява и да го правят големия герой - не го разбирам", каза още Младенов.

Треньорът се надява скоро да може да използва двамата си най-добри играчи в контролата срещу Марек - Мишел Платини и Себастиан Скиорили, които все още нямат картотеки.

"Мога да използвам всички с изключение на двама - Платини и Скиорили. За Платини е ясно, че БФС отказва картотека, а Скиорили няма работна виза. Имаме интерес към Спас Делев, водихме разговор с него и мениджъра му. Сега всичко е в ръцете на ръководството", каза наставникът на ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация