Милан - Каляри, спечелен

16:34
Милан - Каляри, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Септември: 18 познати от общо 24 мача - 75.0%

► Залог на деня за 26.09.2012 г.



Тук коефициентът за домакинска победа на Милан изглежда просто чудесен, а съперникът е един от най-удобните. Милан се намира в поредица от 10 поредни победи на настоящия съперник, а в общо 10-те домакинства срещу Каляри записа 9 победи при едно реми. Тези показатели на статистиката изглеждат достатъчни, за да може тази среща смело да се нарече Залог на деня. Изглежда твърде нелепо тим като Милан да няма победа като домакин от началото на кампанията след две изиграни домакинства и то срещу тимове като Аталанта и Сампдория и да не е отбелязал гол. Това представяне на червено-черните няма как да продължи дълго и при съперник с толкова ясно изразени проблеми при срещите му с по-големите отбори очаквам Милан да вземе три точки и да стабилизира изявите си. Настроението в гостуващия лагер няма как да не бъде занижено, предвид че Каляри загуби предишното си домакинство на Рома служебно. Ремонтните дейности на стадиона на Каляри не бяха завършени и се очакваше срещата да се проведе без фенове. Президентът на отбора обаче отправи апел към феновете да дойдат и да посетят мача като тяхното присъствие доведе до това, че на Каляри беше присъдена служебна загуба с 0:3. Това няма как да не повлияе и на без това занижения морал на играчите и треньорския щаб на гостите и да утежни тяхната задача днес. От психологическа гледна точка играчите на гостите изглеждат с много малко налични съпротивителни сили. Гостите са и един от едва трите тима в Серия "А", които до момента нямат победа, като този факт още повече задължава Милан да се възползва от това състояние на гостите. Няма смущаващо движение на коефициентите на тази срещи, а и мачът изглежда не е от най-интригуващите днес, което поне на хартия означава, че Милан би трябвало да запише тук първа домакинска победа от началото на сезона и то при изключително изгодна ставка. Щурмът на Милан вероятно ще започне от първата минута и опцията за първи техен гол в тази среща изглежда доста подходяща.

► Прогноза: 1, коефициент - 1.70

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

putopalo
27.09.2012 00:14

Поздравления за серията познати мачове,Милан и Ливърпул донесоха някой лев днес,Ливърпул ме държаха на нокти до края на мача