Наказаха Ювентус да играе пред празни трибуни

12:29
Наказаха Ювентус да играе пред празни трибуни
Италианската футболна федерация наказа Ювентус да играе пред затворени врати домакинството си срещу Лече на 3 май, съобщава официалният сайт на торинския клуб.

Причината за санкцията са расистките обиди към футболиста на Интер Марио Балотели, чиято симулация изработи червен картон на Тиаго от "бианконерите" по време на съботното дерби между двата тима.

Феновете на Ювентус бяха предизвикани от Балотели, който първо целуваше трикольора на фланелката си, визирайки отнетите титли на "Старата госпожа", а после театрално започна да се превива на земята след единоборство с португалския халф на Юве.

Италианската федерация обаче явно е намерила за осъдителни само обидите на расистка основа към 18 - годишния играч на Интер, а си е затворила очите за откровената симулация на нападателя от ганайски произход.

От ръководството на Ювентус вече обявиха, че ще обжалват решението. Шефовете на торинския гранд разкриха, че случая се разследва и са разпознати групичката фенове, които са започнали скандиранията.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Adrian000
21.04.2009 21:35

Пичове айде моля ви прикривайте поне малко пристрастията си не ви прави чест като "журналисти" ! Ако имати амбиции бъдете неутрални ,защото понякога пристрастията са ви очевадни!