Айнтрахт и Дортмунд не успяха да се победят в луд мач с 6 гола (видео)

23:15
Айнтрахт и Дортмунд не успяха да се победят в луд мач с 6 гола (видео)
Отборите на Айнтрахт Франкфурт и Борусия Дортмунд завършиха наравно 3:3 в голова фиеста.

Завърналият се в елита на немския футбол тим на Айнтрахт, който до момента е приятната изненада на сезона в Бундеслигата, изигра много силно второ полувреме и навакса пасив от два гола. Действащият шампион от Дортмунд откри резултата в 24-ата минута с гол на Лукаш Пишчек, а 4 по-късно Марко Ройс се разписа за 2:0.

В началото на втората част обаче орлите сътвориха частичен обрат за 2 минути, след като първо Щефан Айгнер намали на 1:2, а секунди по-късно японецът Такаши Инуи върна статуквото на терена.

Жълто-черните обаче бързо се съвзеха и в 54-ата минута Марио Гьотце отново осигури предимство на своя тим. Крайната дума в мача имаше бразилският бранител на Айнтрахт Андерсон Бамба, който се разписа за финалното 3:3.

Така Айнтрахт Франкфурт затвърди силното си представяне от началото на сезона, докато Борусия Дортмунд се издъни за втори пореден път в Бундеслигата.


Eintracht Frankfurt 3-3 Borussia Dortmund -... by KingGoals

В друга среща от кръга Шалке 04 писа "тройка" на Майнц 05, а дербито на новаците между Фортуна Дюселдорф и Гройтер Фюрт приключи при резултата 2:0 в полза на гостите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dbddimov
26.09.2012 11:47

ей това е германския футбол ,най доброто първенство ,винаги на контра атака се играе и на скорост ,не като в англия да се затварят и 2 та отбора