Саутхямптън – Шефилд У, спечелен

15:54
Саутхямптън – Шефилд У, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Септември: 17 познати от общо 23 мача - 73.9%

► Залог на деня за 25.09.2012 г.



Саутхямптън изкова в последния кръг от първенството домакинска победа по доста впечатляващ начин. След като губеше на полувремето на Астън Вила успя само за 45 минути да отбележи 4 попадения и да спечели с категоричното 4:1. В предходното си домакинство тимът повеждаше на два пъти срещу Манчестър Юнайтед, но в крайна сметка загуби злощастно с 2:3. Само фактите от тези две срещи са достатъчни за да покажат, че всеки тим гостуващ тук ще има сериозни проблеми, а какво остава за тим, който се намира едно ниво по-надолу. Шефилд Уензди спечели промоция в Чемпиъншип и сега влага основната част усилията си в тази надпревара, като целта му ще бъде да финишира извън зоната на изпадащите. Точно поради тези степенувани приоритети от страна на гостите днес те ще се изявяват в доста по-различен състав от обичайния. За тях ще липсват 3-4 основни играчи, сред които и един от най-опитните - капитанът Тейлър. Голяма част от играчите, които по-рядко са част от стартовия състав, сега вероятно ще започнат от първата минута. Така недвусмислено става ясно, че Шефилд едва ли ще преследва пробив в този турнир с всички сили. Тимът се намира и в трагична форма след като записа 4 поредни поражения и опасността кризата да се задълбочи все повече се увеличава. С тази цел гостите ще се опитат да не загубят следващата си среща от първенството, а подобни двубои за някоя от купите в Англия няма да представляват интерес. Шефилд се отличава с невероятно слаба отбрана, след като е инкасирал 16 попадения от началото на сезона, а единственият друг тим допуснал толкова попадения в мрежата си е последният Питърбъро, който записа 7 поражения от 7 срещи. Шефилд изглежда слаб в сблъсъците с тимовете от Чемпиъншип, а днес ще се изправи срещу тим част елита на Англия, макар и завърнал се там съвсем скоро. Треньорът на Саутхямптън сподели, че няма намерение да съхранява никой от основните си играчи и че ще заложи на най-доброто в днешната среща като се надява тимът му да продължи напред в престижната надпреварата. Миналата година домакините спечели среща тук срещу настоящия опонент, а през 2010 година го победиха и на неговия стадион. Така и днес при наличието на тези обстоятелства те си остават сериозен претендент за нова победа.

► Прогноза: 1, коефициент - 1.77

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sami
26.09.2012 23:20

Само така, Жоро- напоследък си железен с прогнозите! *smile*

Antoni753
26.09.2012 01:27

няма хеитъри когато човека познава *lol*