Агентът на Лампард преговаря с ЛА Галакси

15:44
Агентът на Лампард преговаря с ЛА Галакси
Стив Кътнър, който е агент на Франк Лампард, е стартирал преговори с Лос Анджелис Галакси за трансфера на халфа на Челси, съобщава "Сън".

Кътнър вчера е наблюдавал мача на Галакси срещу Торонто, след което е имал разговор с представители на ръководството на клуба от западния бряг.

Както е известно, договорът на Лампс с Челси изтича в края на настоящия сезон и шефовете на сините все още не са предложили нов контракт на халфа.

"Лампард е нашият приоритет номер 1, надяваме се, че ще можем да подпишем с него", коментира източник от ЛА Галакси, цитиран от "Сън".


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Frank8Lampard_
25.09.2012 21:10

Дано му предложат нов договор Лампард НЯМА да напусне Челси по свое желание само ако не му предложат нов договор тогава може да напусне. Без съмнение това ще е голяма загуба за отбора но не е вечен вече е на възраст но ми се струва че може да изкара още 4 5 сезона ако не и повече. Въпроса е дали ръководството ще го подкрепи

a00011
25.09.2012 18:32

Лампс беше казал че иска да завърши кариерата си на Стамфорд Бридж ама ако не му предложат нов договор какво може да направи *sad*

stenkata
25.09.2012 16:02

да бе фаже с ПСЖ "сън" кво може да напишат освен глупости....