Оливейренсе - Фреамунде, спечелен

12:12
Оливейренсе - Фреамунде, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Септември: 15 познати от общо 21 мача - 71.4%

► Залог на деня за 23.09.2012 г.

Оливейренсе - Фреамунде

Оливейренсе е един от трите тима в най-добра форма във втора португалска дивизия. Тимът стартира сезона с ясно заявени амбиции за промоция в елита и подкрепи това си начинание с 4 победи в първите 6 мача. Тимът изглежда изключително добре обигран, а и постоянството което демонстрира до тук му дава сериозно предимство в днешната срещата. Оливейренсе се слави като един от най-силните домакини в последните години в тази дивизия. Изминалия сезон тимът беше стабилен домакин, но се размина с промоцията поради липса в актива му на само няколко точки повече. Фреамунде се спаси с доста трудно от пребиваване в третия ешалон в рамките на миналия сезон, като тимът беше единственият от всички, който не успя да запише победа навън. Сега отборът също изпитва сериозни затруднения в игрови план след като няма победа от началото на сезона. В последните си 2 гостувания Фреамунде измъкна две равенства като в срещата с Лейсоеш определено имаше късмет след като получи две дузпи, а домакините играха над 20 минути с 10 човека. В другото гостуване имаше 4 червени картона по два за двата тима и тимът устиска 0:0.В последно си домакинство преди тази среща Фреамунде отново загуби. Гостите залагат на агресивен стил в гостуванията си и рядко създават повече опасности пред противниковата врата. Жребият изправи двата тима един срещу друг в началото на август в надпреварата за Купата на Португалия, но видимо немотивиран от тази надпреварата Оливейренце излезе в доста експериментален състав и се отърва от участие в този турнир посредством загуба с 1:2. Приоритет на домакините са срещите от първенството като днес в оптимален състав те би трябвало да не срещнат сериозни проблеми да победят тим в ужасяваща форма и с толкова ясно изразени комплекси във визитите си. Ако изключим от статистиката последната среща на двата тима за Купата на Португалия, то домакините от 4 срещи на техния стадион имат 3 победи и едно реми.

► Прогноза: 1, коефициент - 1.80

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

devic
23.09.2012 13:26

"но се размина с промоцията поради липса в актива му на само няколко точки повече". що не уточни че тия точки са само 13. те са по-близо до изпадащите отколкото до първите 2. чисто тото е и тоя мач. да разбирам ли че и реал няма да бие щото са в много слаба форма.