Лидерът Флуминензе с домакинска победа

11:54
Лидерът Флуминензе
с домакинска победа
Лидерът в бразилското първенство Флуминензе победи Наутико с 2:1 в среща от 26-ия кръг на бразилското първенство. Флу е начело с 56 точки, с пет повече от втория Атлетико
Минейро, който обаче има два мача по-малко.

Бившият нападател на Олимпик Лион - Фред, отново бе в основата на успеха, като отбеляза един от головете за Флуминензе, негово 12-о попадение от началото на сезона.

Новият старши треньор на Палмейрас Жилсон Клейна дебютира с победа на поста след успех с 3:1 като гост на Фигейрензе. Жилсон замени на поста Луис Фелипе Сколари, който напусна след серия от слаби резултати.

Палмейрас стигна до трите точки благодарение на слабата игра на вратаря на Фигейрензе - Вилсон, който допусна груби грешки и при трите попадения.

Въпреки победата Палмейрас остава в зоната на изпадащите, на 5 точки от спасителното 16-о място, което заема друг популярен бразилски отбор - Фламенго. В друга среща от кръга Сантос, без наказаната си звезда Неймар, загуби с 1:3 у дома от Португеза.

В класирането Флуминензе е начело с 56 точки, следван от Атлетико Минейро 51, Гремио 48, Васко да Гама 43, Сао Пауло 39 и други.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация