Феро: Аз нося основната вина

19:35
Феро: Аз нося основната вина
Мнения на двамата старши треньори след победата на Берое с 2:1 над Ботев Пловдив като гост в мача от шестия кръг на "А" група:

Ферарио Спасов (Ботев): "Не бяхме достатъчно мотивирани. Влязохме в мача неподготвени и с усещането, че ще спечелим лесно, както в предишните ни домакинства. Отборът не изглеждаше добре. Футболистите се движеха тежко, комбинираха бавно. Не успяхме да затрудним особено добре подредената защита на съперника. Берое дойде и игра футбол. Имаше и шанс при статичните положения и ни вкара два гола. Аз нося основната вина, както и хората, които ръководят отбора".

Ивко Ганчев (Берое): "Показахме на 80 процента това, което може Берое. Имаше известно напрежение след двете поредни загуби. И срещу Левски, и срещу Славия показахме добро лице, но загубихме. Специално срещу Славия имахме доста повече чисти положения, но загубихме с 6:1, но понякога така се получава във футбола. Днес вкарахме след две статични положения, имахме още две-три възможности при контраатаки и успяхме да победим. Искам да поздравя момчетата за себераздаването, мъжката игра и борба от първата до последната минута. Какво да коментирам ситуацията при червения картон на Стефан Велев. Ако за такова забавяне се дават жълти картони и то втори, смятам, че нито един мач в България няма да завърши".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация