Питърбъро - Уулвс, спечелен

15:00
Питърбъро - Уулвс, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Септември: 14 познати от общо 20 мача - 70.0%

► Залог на деня за 22.09.2012 г.



Уулвърхямптън е един от кандидатите за директна промоция в елита на Англия и с наличната селекция оглавявана от старши треньор Солбаккен не би трябвало да има проблеми да изпълни задачата си. Тимът стартира с две поражения в първите си две визити от сезона, но и опонентите бяха доста сериозни. Първото гостуване беше на именития Лийдс, а второто в Уелс на Кардиф. Шокът от новите реалности също оказа влияние върху голяма част от състезателите, играли до преди месеци срещу тимове като Челси и Арсенал и така вълците не успяха да измъкнат нищо от дебютните си две гостувания в по-ниския ешелон. През седмицата нещата обаче започнаха да си идват на мястото, след като Уулвърхямптън спечели визитата си на предпоследния Ипсуич. Днес му предстои гостуване на категорично най-слабия тим до тук в ешелона - този на Питърбъро. Домакините загубиха всичките си срещи до тук и допуснаха средно по над 2,5 гола във всеки мач. Съпоставката между двата тима е задължителна само поради факта, че те са в една и съща дивизия, а иначе всички предимства са изцяло на страната на гостите. Питърбъро се спаси доста трудно от изпадане в рамките на изминалата кампания, но сега едва ли ще има подобен късмет, предвид неадекватната селекция и плачевния старт на сезона. Моралът на домакините вероятно ще бъде доста занижен предвид липсата на какъвто и да било резултат от усилията им и това още повече намалява техните шансовете днес срещу опонент с доста сериозно амбиции подкрепени и от всичко необходимо. Домакините все някога ще сложат край на свободното си падане, но е малко вероятно това да стане срещу съперник, който тотално ги превъзхожда и се намира във възходяща форма. Изглежда че само в рамките на една седмица Уулвърхямптън ще запише две поредни победи навън. Ставката за победа на гостите също е доста надценена и заслужава да бъде подкрепена.

Прогноза: 2, коефициент - 2.29

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

blago14
22.09.2012 20:53

Birmingham0 - 5 Barnsley Виждам колко са ''трагични'' като гости *smile*