Манолев води преговори с ФК Краснодар

13:32
Манолев води преговори с ФК Краснодар
Героят за българския национален отбор по футбол от последните две квалификации Станислав Манолев е започнал разговори с руския първодивизионен клуб ФК Краснодар, твърди жълтото издание "Твой ден", цитирано пък от "Goal.com".

Манолев не играе в настоящия си клуб ПСВ Айндховен, като политиката спрямо него беше продължена и от новия треньор Дик Адвокаат. Роденият в Благоевград защитник опита заедно с мениджъра си да намери нов отбор в Испания и Русия през летния трансферен прозорец, но не се получи. Сега остава възможността да бъде реализиран трансфер през зимата.

ФК Краснодар купи и друг играч от холандския пазар това лято. Това е арменският нападател Арас Йозбилиц, който пристигнаот Аякс, след като му беше заявено, че няма да бъде титуляр, припомня "Твой ден".

В националния отбор Манолев играе като десен полузащитник и вкара два гола през септември. Той откри резултата срещу Италия (2:2), а след това вкара и за крайното 1:0 срещу Армения.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Berbatow92
22.09.2012 15:15

Арас Йозбилиц играе за отбора на Кубан Краснодар,а не за ФК Краснодар..Нали сте спортни журналисти,като пишете някоя статия,първо вземете и проверете точната информация *smile*

dzhalev_71
22.09.2012 14:04

Много ти е рано за Русия Манолка. Валенсия те искаха, Щутгарт също. Трябва ти добър отбор, който редовно участва в ЛЕ или ШЛ.

Fabregas_boy
22.09.2012 16:31

И аз съм на това мнение.