Айнтрахт с четвърта победа от началото на сезона (видео)

09:04
Айнтрахт с четвърта победа от началото на сезона (видео)
Новият член на Бундеслигата Айнтрахт Франкфурт продължава с победния си марш и постигна 4-та победа в четирите мача от началото на сезона. В петък вечерта червено-черните се справиха с 2:1 като гости на Нюрнберг, който остава със 7 точки и разделя 3-6 място в класирането.

Ервин Хофер, който основно се подвизаваше в отбори от втора лига, откри резултата в 25-ата минута в полза на гостите. Попадението му накара коментаторите да си припомнят стила на легендата Герд Мюлер, който бележеше със сила и без забавяне. Японецът Такаши Инуи вкара втория гол за своите в 60-ата минута, а Себастиен Полтер върна едно попадение в полза на Нюрнберг 14 минути преди края на редовното време. Той изпревари вратаря на Айнтрахт Кристиан Трап и пред него подложи главата си, за да прати топката в мрежата.

Победата донесе на гостите от Франкфурт и клубен рекорд, като те сега регистрират най-доброто си начало на сезон при всичките си участия в Бундеслигата.

Хофер се появи като резерва в 21-ата минута на мястото на контузения канадец Оливер Оушън. Четири минути по-късно той вече беше в прегръдките на съотборниците си, след като получи пас от Андерсон Бамба. Японецът пък взе топката от центъра след подаване на Мартин Ланих, навърза трима защитници на Нюрнберг и вкара в мрежата на вратаря Шефер.

"12 точки от четири мача може би ще ни помогнат да бъдем по-близо до целите си, които преследване през този сезон", спокойно каза старши треньорът на победителите Армин Фее.


szólj hozzá: Nurnberg 1-2 Eintracht Frankfurt

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация