Галиани разкри при какви обстоятелства би уволнил Алегри

18:43
Галиани разкри при какви обстоятелства би уволнил Алегри
Вицепрезидентът на Милан - Адриано Галиани, разкри при каква ситуация има възможност старши треньора на отбора Масимилиано Алегри да бъде уволнен.

"Всеки един треньор в света може да се окаже под заплахата за уволнение, ако той загуби десет мача подред, каза Галиани.

"Не се намираме в такава ситуация и не искаме да ни се случи подобно нещо. Имаме доверие в Масимилиано Алегри и неговата съдба не зависи от мача с Удинезе", допълва босът на росонерите.

"Що се отнася до Силвио Берлускони, аз го познавам от 33 години и между нас е изключено всякакво неразбирателство", казва още Галиани.

Както е известно, медиите в Италия спекулират, че собственикът Берлускони иска да разкара Алегри, след като тимът не успя да вкара гол в първите си три домакински срещи от началото на сезона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
20.09.2012 19:31

Тая смяна трябваше да стане факт още след реванша с Арсенал , не може треньор дори на аматьорски тим като нашите в А група да направи подобни глупости , камоли наставник на някой от грандовете ... Писна ми от този слаб Милан , спира развитието на цяла Италия , може би Арсенал трябваше да ги отстрани миналия сезон , за да осъзнаят огромната си грешка , като го назначат тоя за треньор ...

Juventus_tifoz
20.09.2012 19:19

Той човека го каза "10 поредни загуби" и тогава ще сменят Алегри*joking* Така че бъдете спокойни, миланисти.

dict8or
20.09.2012 19:12

Снимката пръска! *lol*
Въпреки, че повечето фенове искат Алегри да бъде уволнен, аз си мисля, че ще се получи като с мердите миналия сезон. На футболягите не им трябва допълнителното напрежение от смяна на треньор преди да са се сработили, пък и самата смяна след 4 мача е глупост сама по себе си. Липсват повече от 5 важни играча и на тяхно място са дошли 5+ нови, трябва им време за да заработят като отбор и би трябвало да се даде шанс на Алегри да създаде този отбор. Вижда се, че и той експериментира още с оптималната схема на игра, затова да му дадем време да покаже новото лице на Милан след няколко мача.

Argentina8
20.09.2012 20:56

Ти не знаеш ли, че мердите са Милан хахахаха много зле хаха пак ще отнесете 4-5 парцала от батко Милито *cigarette*