\"Езикът на тялото\" подсказвал, че Берба ще пропусне

15:51
\"Езикът на тялото\" подсказвал, че Берба ще пропусне

Изпълнената от страна на Димитър Бербатов дузпа в 1/2-финалната среща с Евертън  подлуди медиите на Острова.

Езикът на тялото на Димитър Бербатов показал, че българина или е прекалено самоуверен, че ще отбележи, или че проявява безразличие дали ще вкара от бялата точка по време на полуфинала срещу Евертън за ФА Къп, пише британското издание "Сън”.

Медиите на Острова подходиха много критично и жестоко към нападателя на българския национален отбор, който пропусна единадесетметров наказателен удар и по този начин бе част от провала на Манчестър Юнайтед.

"Дузпата на Бербатов беше срам. Всичко в този момент можеше да бъде прочетено от езика на тялото му. Берба или беше прекалено самоуверен или просто не му пукаше. Това е недопустимо за играч, струващ 30 хиляди, а какво остава за такъв, оценен на 30 милиона?”, е част от публикацията на "Сън" за българина.

Други британски медии, като "Дейли Стар" окачествиха дузпата на Бербатов като най- ужасното изпълнение, а бившият мениджър на Манчестър Сити Джо Ройл изрази мнение, че Федерико Македа е много по-добър от Бербо и трябва да е титуляр. 

Самият Бербатов също беше съкрушен от поражението, но заяви, че гледа напред към предстоящите важни мачове на своя клуб.

"Сезонът не свършва с тази загуба. Предстоят ни много важни мачове и сега трябва да останем заедно и концентрирани", сподели Димитър Бербатов пред "Гардиън".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vplazarov
21.04.2009 14:11

dunavec__ лайното си ти! Който не е играл той не е изпуснал дузпа. А ти си запази неадекватните коментари за себе си - малоумник такъв Успех берба

dunavec__
21.04.2009 03:56

Не разбрахте ли че това лайно бИрбатуф не става за нищо
и не струва 5 стотинки дори!
Ако съм на мястото на Мъри ще го изгоня от националния отбор
ДО ЖИВОТ това копеленце разглезено!

Saso
21.04.2009 00:08

Наистина, че се влачи по терена, но толкова си може. Но всеки допуска грешки, дори и наи-добрите. Разпънаха го на кръст. *sick* *joking*

bObae
20.04.2009 23:45

резортър *thumb_up*
дано имат сили и са здрави бербатов и колегите му, които пък мен най-много дразнят с прекалено егоистичните си отигравания, и то много
пъти в негов ущърб. мисля време е саф да им го каже това' щото може да им коства скъпо на всички в края на сезона
Успехи Бербатов !

*smile*

rumenn
20.04.2009 20:50

господа имахме честа и удоволствието да гледаме наи-нагласеният мач тази година честито на евертьн и срам за юнаитед а колкото за бербатов да внимава дане напусне манчестьр безславно ако продьлжава така сьр алекс няма даго тьрпи

sasho_kg
20.04.2009 20:17

напълно сам съгласен Гонзо86
само тряа малко време според мен да се приспособят кам неговият стил на игра и става мн трудно на другите отбори да бият ман Ю (колкото и да не ги харесвам)

Resorter
20.04.2009 19:33

Проблемът идва от това, че не получава нужната подкрепа и увереност. Не е тайна, че отборът все още не се е пригодил към стила му на игра, а в 80% от случаите той остава някък си изолиран. Скъсва се да подава, а в зямяна не получава почти никъкви пасове към себе се... е как да стане? Да си отнема топката сам и да атакува сам докато не отбележи?? Като добавим и измислените вечно мрънкащи "фенчета" на Юнайтед между 11 и 16 и непрестанните критики на небезеизвестните медии, които малко или много имат симпатии към вечния враг Ман Сити, става ясно че и от желязо да си, няма как да издържиш психически. Като добавим и наскоро отшумялата контузия която дойде в най-неудобния момент, нещата стават много тежки. Сигурен съм, че със своя доказан талант, Митко има още много да даде на Юнайтед и ако му се отдаде повече време и възможност, ще бъде безкомпромисен. Успех Бербо!

gost
20.04.2009 17:55

Бербатов наистина има някакви проблеми.

gonzo86
20.04.2009 17:37

Страхотно и кво е показал езика на тялото-че или ще вкара или ще изпусне.Невероятно предсказание.Искат да го съсипат медиите.Писна ми от драскачи дето на приказки са велики но повечето от тези които са писали тея критики през живота си не са играли футбол сигурно.Как пък един окуражителен коментар не видяхме.Само критики-и после ако извади някои мач пак ще шпочнат да го хвалят