Твенте – Хановер, спечелен

13:30
Твенте – Хановер, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:
м. Септември: 12 познати от общо 18 мача - 66.7%

► Залог на деня за 20.09.2012 г.

 

Тази среща от Лига Европа предлага сблъсък между два тима, които се намират в страхотна форма, а отбелязването на попадения е техен основен приоритет от началото на сезона. Само тези обстоятелства са, за да се опита опцията с поне 3 попадения в тази среща. Твенте впечатлява с успеваемостта си в холандското първенство, след като записа 5 победи от 5 изиграни мача. В първото си домакинство за сезона холандците спечелиха с 4:1, а в последната си визита преди дни победиха Вилем II навън с 6:2 и категорично загатнаха за налагането на стил изцяло подчинен на атаката. Хановер 96 се превърна в машина за попадения не само в международните си срещи до тук, но и в първенството. Тимът стартира с реми срещу Шалке 04 - 2:2, след това победи Волфсбург навън с категоричното 4:0 и в последния кръг надделя над Вердер Бремен в нов голов спектакъл с 3:2. И по пътя си до груповата фаза на този турнир Хановер не спираше да бележи като изглеждаше, че прави това и навън с голяма лекота. Очаква се днес да има някои корекции в стартовите състави и на двата тима, което вероятно ще улесни още повече опцията за поне 3 попадения тук. За домакините новото попълнение Брафхайт, подвизаващ се като основен ляв бранител, до последно ще бъде под въпрос за тази среща. Двата тима, които се намират във възход, очаквано ще заложат на надиграването, а не на надлъгването. Независимо от изпълнителите, промени в схемите едва ли ще настъпят, предвид че сезонът е едва в своето началото. Това вероятно ще превърне тази среща във високо резултатна или поне в такава, в която опцията за над 2,5 гола да превъзхожда всички останали предложени опции към нея.

Прогноза: Над 2.5 гола, коефициент - 1.74

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

putopalo
20.09.2012 22:11

Победи с handicap(-1) за Твенте и Спортинг Лисабон с 4 ?, а прогнозата на Сотиров най-вероятно ще излезе,въпреки че този вид залози са малко като игра на ези-тура.Успех на залагащите*beer*

Vikingit
20.09.2012 15:37

1-1, 1-2 Т.Р. Никалай все един гол ще пусне.