Лампард: Барса е най-добрият отбор в света!

15:24
Лампард: Барса е най-добрият отбор в света!

Халфът на Челси Франк Лампард заяви, че според него, "сините” от Лондон ще играят на полуфинал от Шампионската лига с най-добрия отбор в света.

Вицешампионите на Англия се изправят срещу Барселона в търсене на втори пореден финал в най-комерсиалния европейски футболен турнир.

"Каталунците в момента са най-добрият отбор в света и са в страхотна форма”, коментира Лампард пред испанското издание "Ел Мундо Депортиво”.

Както е известно, полузащитникът бе на крачка от преминаване в Барселона преди две години, но в последния момент трансфера пропадна.

"Не съжалявам за това. В Челси се чувствам добре и гледам с ентусиазъм към предстоящите мачове. Надявам се да покажем на Барса добра игра и да ги отстраним”, каза още полузащитникът на лондончани.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

barcata_
22.04.2009 10:13

челси си е чилси вярно е че барса са най добри те в момента дано стане хубав мач и съдията да не си праи опити с нас и играчи на челси да не ловят вратаря за ръката че да си вкарат гола нечесно да излезнат и да играят като мъже и давидим кой, кой е аз съм от тези фенове които не уважава др отбор, за мен е само барселона и черно море а др са мизерия лично мнение

galio0o0o0
20.04.2009 23:57

Ей "tomimilanista" говорим за класни отбори , а не за мафиотски.

Zvezdomir
20.04.2009 22:06

Ами прав си е Франки *smile* Все пак нормално е такива приказки да се разменят преди полуфинал в ШЛ.

gonzo86
20.04.2009 22:01

Не ги е страх-просто това е един вид показване на уважение към съперника.Нормално е преди мач да се четкат така.И Лео Меси преди втория мач с Байерн(знаеш как завърши първия) говореше за баварците че са много добър тим.Всичко е на психологическа вълна.Но все пак е длъжен да се застрахова ако ме разбираш

adaeirai
20.04.2009 19:30

Нали бъха много сигурни че ще отстранят барселона но тази новина показва че ги е страх