Шакира и Пике чакат първото си дете

11:59
Шакира и Пике чакат първото си дете
Защитникът на Барселона и испански национал Жерард Пике ще става баща, съобщават световните агенции. 25-годишният футболист и 35-годишната колумбийска певица Шакира "очакват много щастливи първото си дете", се казва в публикувано съобщение в сайта на поп звездата.

Шакира отложила рекламни ангажименти и няма да пее на фестивал в Лас Вегас в петък. Повече подробности са оповестени. Щастието на звездната двойка надали е било помрачено от новината, че централният бранител на Барселона и европейски шампион по футбол с Испания това лято ще бъде извън терените за две или три седмици заради травма на стъпалото.

Пике контузи левия си крак в самото начало на снощния домакински мач на своя отбор срещу Спартак Москва, спечелен с 3:2, и бе сменен още в 12-ата минута на срещата от новото попълнение Алекс Сонг.

Шакира обяви през 2009 г. в интервю, че е готова да стане майка, като каза: "Наистина искам да надуя корема."

По онова време тя бе обвързана с Антонио де ла Руа - син на бившия аржентински президент Фернандо де ла Руа. Двамата се разделиха официално през 2011 г. През март същата година колумбийската поп звезда потвърди, че вече е заедно с Жерар Пике.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kabela91
21.09.2012 02:25

Ето една хубава новина в която няма да има караници из коментарите много се радвам че winner са сложили поне една хубава новина в която няма спорове ....

catalan
20.09.2012 14:12

Пике контузи левия си крак , ама средния му явно е добро състояние.

sammy_00
20.09.2012 13:54

Ехеее тва от кога го знам хахаха ,ама си мислех , че е измислица на медиите , ама е било вярно , е да им е честито и да е момче